Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trove] Fish bot dzialajacy w tle 04.08

Pickle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlTr2rV.png

Klawisze mozna edytowac i zmieniac na inne wedle gustu.

Gdy po pewnym czasie chcemy zmienic sobie na inny klawisz usuwamy plik konfiguracyjny

zutoKzq.png

Odpalamy ikonke my_32/64 i wpisujemy klawisze

Lub go zwyczajnie edytujemy notatnikiem...

Specjalnie dodalem dla @Lionekk

DL:

http://www7.zippyshare.com/v/fET2X3z4/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/bac987cd91a54e199bc440ce066daf285cc1815099060380963494e6286a678d/analysis/1438670226/

Po odpaleniu ustawiamy opcje pod siebie. Dziala w tle

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to ma być ? 0/10 ten temat. Zero opisu jak włączyć, którym przyciskiem, zero dodatkowych informacji czy potrzeba jakiegoś programu. Dodałeś ten temat na "odwal się".

Opublikowano

Co to ma być ? 0/10 ten temat. Zero opisu jak włączyć, którym przyciskiem, zero dodatkowych informacji czy potrzeba jakiegoś programu. Dodałeś ten temat na "odwal się".

Jestes tak glupi, ze nie potrafisz kliknac 2x lpm na ikone? Reszte sie mozna domyslec, chyba, ze ktos nie ma mozgu

Opublikowano

@Pickle ja Ciebie nie wyzywam i mam szacunek do Ciebie, więc i ty miej do mnie ! Poza tym popatrz sobie na inne tematy gdzie wstawiają skrypty i zobacz jak one wyglądają a jak ten wygląda.

Opublikowano

Nie dziala... Gdy wlaczam i klikam 7 na numpadzie to nic sie nie dzieje ani nie lowi ani nic...

Dziala przed chwila lowilem :> Masz num pada wlaczonego? Jesli nie to usun plik z ustawieniem konfiguracyjnum i zmien sobie na np. Delete.

@Pickle ja Ciebie nie wyzywam i mam szacunek do Ciebie, więc i ty miej do mnie ! Poza tym popatrz sobie na inne tematy gdzie wstawiają skrypty i zobacz jak one wyglądają a jak ten wygląda.

Nie obchodzi mnie zbytnio estetyka prezetacji czitka. Czitek ma dzialac a nie wygladac :)

Opublikowano

Dziala :P. Dzieki za pomoc ale wywala Trove do bardzo malego okna i nic nie widac prawie.

Crashuje sie po pewnym czasie i pisze ze jest pelny ekwipunek a mam 14 slotow zapelnione tylko.

Opublikowano

Dziala :P. Dzieki za pomoc ale wywala Trove do bardzo malego okna i nic nie widac prawie.

Crashuje sie po pewnym czasie i pisze ze jest pelny ekwipunek a mam 14 slotow zapelnione tylko.

On jeszcze nie jest w pelni udoskonalony wiec bedzie tak sie dzialo poki nie wyjdzie jakas aktualizacja. Jak wyjdzie to bede edytowal. :)

On tak ma minimalizowac okno :)

Opublikowano

Zaktualizowany 04.08

Nie powinno byc problemow z ustawionymi paroma botami na raz (kilka postaci-okien)

Opublikowano

Zaktualizowany 04.08

Nie powinno byc problemow z ustawionymi paroma botami na raz (kilka postaci-okien)

A jak na 2 oknach można odpalić fisha? 

edit: Dobra ogarnąłem łowie sobie na non steamie i na steamie :P

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Według mojej przeglądarki może zawierać wirusa ;-;

Sciągnij z innej, czasami też tak mam na firefox.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Bardzo, dobrze dziala. Polecam !

nie wiem czy mnie pamietasz kolego ale ja nadal czekam na zalegle konto do lola ;f

co do tematu:

fishbot dziala sprawnie choc czasem mi automatycznie stopuje nie wiem dlaczego

Opublikowano

W fishbocie wszystko działa poza wywalaniem butów :/ komuś tez nie działa ta funkcja?

Masz grę odpaloną w okienku ? Textury są ustawione na wysokie ? Z tego co pamiętam ten FishBot tego chyba wymagał

­

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

W fishbocie wszystko działa poza wywalaniem butów :/ komuś tez nie działa ta funkcja?

ta funkcja dziala na odpalonym oknie ale nie na oknie zminimalizowanym lub przy przegladaniu fb. Nie trzeba miec najwyzszych wymagan gry, mam na najnizszych i dziala all
Opublikowano

Również mi nie działa, pozatym poradnik słabo napsiany, nie wiadomo czy odpalić najpierw bota czy gre, słabo opisane nowe funkcje.

Edit. Juz sam ogarnalem. Wklejcie nowe pointery do 7fishbot.ini: 

WaterPointer="0x0096550C+0x144+0xe4+0x70"
LavaPointer="0x0096550C+0x144+0xe4+0x514"
ChocoPointer="0x0096550C+0x144+0xe4+0x2c0"

Nie ma za co

2rc8k5i.png

Opublikowano

Również mi nie działa, pozatym poradnik słabo napsiany, nie wiadomo czy odpalić najpierw bota czy gre, słabo opisane nowe funkcje

wszystko działało jak powinno przed updatem nawet poradnika do tego nie trzeba jest tak prosty w obsłudze .... proszę o szybki update fish bota

Opublikowano

Również mi nie działa, pozatym poradnik słabo napsiany, nie wiadomo czy odpalić najpierw bota czy gre, słabo opisane nowe funkcje.

Edit. Juz sam ogarnalem. Wklejcie nowe pointery do 7fishbot.ini: 

WaterPointer="0x0096550C+0x144+0xe4+0x70"

LavaPointer="0x0096550C+0x144+0xe4+0x514"

ChocoPointer="0x0096550C+0x144+0xe4+0x2c0"

Nie ma za co

Po zmienieniu pointersow nadal nie dziala ;/

Opublikowano

Mi dziala po zmianie. Moze ustaw wlacznik na inne przyciski, ja mam na insert/delete

2rc8k5i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...