Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem.

Nocny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam od pewnego czasu problem z clientami metina2. Otóż, normalnie odpalam clienta bez większych problemów i problem pojawia się już na starcie. Po kilku sekundach zaczynają pewne obszary menu migać.

Tutaj ss:

Następnie, po wyborze postaci i załadowaniu sie gry, postac pojawia sie w grze i w tym samym momencie jest czarny ekran, z tym że gra działa dalej - można obracać kamerę, ale jest po prostu czarny ekran, tak jakby się nie odświeżała gra. Problem ten występuje na wszystkich klientach, Terios, Dreikon itd.

Proszę o pomoc.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

@Phoenix_PL

i7 4710-HQ

8gb RAM

GeForce 860M

Win 8.1 64bit

Dodam, że wcześniej tego problemu nie było (tj. około 2-3 miesiące temu).

Próbowałem w trybie zgodności, a także jako administrator, zmieniać rozdzielczość - nic nie pomaga.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Nic specjalnego nie doinstalowywałem, jedynie co to kilka aktualizacji od windy, ale wydaje mi się, że to raczej nie w tym problem.

fKJeAI4.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Jaką masz wersję sterowników? Jeśli nie pomoże Ci nowsza/starsza wersja możesz zrobić logi otlem.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...