Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja

69i6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam kolejne pytanie do bardziej ogarniętych graczy w cs. Jest sens kupna jakieś operacji teraz? Jak tak to jakiej. Kiedy lecą skiny z tej operacji? 

tqqlau.jpg

Opublikowano

Yyyyy... xD

Jest 1 operacja możliwa. >_< Co do tego czy warto nwm sam sobie zadaj pytanie :v CZY JA MAM FARTA ? Co do skinów z operacji to w operacji Bloodhound lecą one raz na tydzień. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Nie ma innych xD piszę ci jasno i wyraźnie :v Jeżeli jest operacja to jest tylko i wyłącznie 1 możliwa :D Nie może być w tym samym czasie 10 innych operacji :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Z tego co wiem możesz kupić wszystkie operacje (na pewno większość), ale są one nieaktywne i dostaniesz tylko żeton. Jest aktywna tylko Bloodhound.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Mega się nie opłaca mi max skin dropnął o wartości 21 centów, na dodatek drop masz raz na tydzień.

Po prostu szczęścia nie masz ;p

@topic

Opłaca się kupić, dwa miechy do końca, a jeżeli masz szczęście to Dragon Lore ci dropnie ;p

893961446222509646083.png

Opublikowano

Miała być promocja 1 sierpnia i lipa. Czekam na promocje i wtedy kupię. Jednak następną kupuje na samym starcie bo to istny zysk jak wtedy za dwie skrzynki wraca Ci się operacja i od tego czasu odcinasz kupony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...