Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dobrze mi idzie?

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem że zasyfiam to forum tematami ale to będzie ostatni na jakies kilka dni az mnie cos nie zaciekawi.

Czy na goldach I z ak-47 to dobrze jak mam 27 killi, oraz 6 mvp, 2 asysty 10 zginiec??

Czy puki co idę w dobrą stronę? ( Ostatnio ogarnołem kontrolę ak-47 )

Pozdrawiam.

76561198230710648.png

Opublikowano

Boże ten znowu tu >_< zrozum, że to tylko silvery :v I nigdy się nie dowiesz prawdy na temat czy dobrze czy idzie czy nie. 

Do zamknięcia bo znowu będzie trollował idiota. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Boże ten znowu tu >_< zrozum, że to tylko silvery :v I nigdy się nie dowiesz prawdy na temat czy dobrze czy idzie czy nie. 

Do zamknięcia bo znowu będzie trollował idiota. 

Hmm, mówisz ze nie jestes gimbusem a wszędzie piszesz idiota, gratuluje kolego, ja sie spytalem ty odrazu wyjezdzasz gold = silver to czemu nie ma silverow w teamie?

76561198230710648.png

Opublikowano

Brawo chociaż pojąłeś, że gold=silver.... 

ALE WYJAŚNIĘ RAZ JESZCZĘ... Nie masz silverów w team tak mi przykro wielka strata. Jednak gold nie różni się niczym od silvera :v To samo niedorozwinięcie,ten sam skill, a w sumie jego brak. Jedyne czym różni się gold od silvera to plakietka xD  

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...