Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponownie Tantical2 i jego przekręty .

norek1234m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na gg właśnie napisał do mnie ciacho bo mi nie dowierzał że tak źle może być na tym serwie a jednak mogło byc uprzedzałem go ale chciał sprawdzić ok i tego są to efekty wszystko wyjaśnił w filmie :3 . Niby zbanował tamtą gildie i hakiera za to kd i inne a tu dupa zmienili wszyscy nicki i grają pod gildia NakooTeam gdzie wzorowano ja na wojowniku Nakooo czyli [sGM]Shandie :>  

A o to coś dziwnego co ja dostalem :3 Patrzeć na HP ->

http://scr.hu/6duj/2w8hp
Opublikowano

Fajnych rzeczy się dowiaduje na mój temat, ale spoko.. :c.. Tak btw. moja prywatna postać to Mrrrrau na której jestem raz na ruski rok, a na serwerze jestem dopiero po 23, bo mam swoje życie prywatne, nie tak jak tak zwany jak na filmiku "grubas, który caly czas siedzi przed kompem" i próbuje tęmpić mnie i zniszczyć moją reputację :/.

Btw. Fajne przeróbki w photoshopie xD. Nie ma ani jednego kd i itemka który daje 1mln hp.. a jeśli nawet ma komendą to mu to zniknie jak by zmienił item xD.

Opublikowano

Na gg właśnie napisał do mnie ciacho bo mi nie dowierzał że tak źle może być na tym serwie a jednak mogło byc uprzedzałem go ale chciał sprawdzić ok i tego są to efekty wszystko wyjaśnił w filmie :3 . Niby zbanował tamtą gildie i hakiera za to kd i inne a tu dupa zmienili wszyscy nicki i grają pod gildia NakooTeam gdzie wzorowano ja na wojowniku Nakooo czyli [sGM]Shandie :>  

A o to coś dziwnego co ja dostalem :3 Patrzeć na HP ->

http://scr.hu/6duj/2w8hp

zresetuj kilka razy status xD będziesz miał więcej/mniej hp przynajmniej na innym serwiew to działo xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...