Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czułość myszy

WodzuUx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

moja mysz ma 1000 dpi a w grze mam czułość na 4 czy to są dobre ustawienia pod cs go?

Jak Ci się dobrze na takiej strzela to tak. Na moje każdy ustawia pod siebie i nie ma czegoś takiego jak "dobre ustawienia" czułości -.-

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Opublikowano

Jest ponieważ, w tej grze nie liczy się szybkość, a precyzja. Grając na takim sensie jak kolega wyżej magią jest idealnie wypestkować głowę. Czym niższa tym większa precyzja.

Albo przeciąg na tym idealne full-auto. Może w silverze taka czułość to nic, ale na wyższych rangach = impossible.

Opublikowano

Po co sie pytasz skoro to zależy tylko od cb ktos moze grac na 999999 dpi a ktos moze grac na 100 dpi kwestia przyzwyczajenia.Czekam na temat ktora reka sobie dupe podcierać po kupie ;3

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Jest ponieważ, w tej grze nie liczy się szybkość, a precyzja. Grając na takim sensie jak kolega wyżej magią jest idealnie wypestkować głowę. Czym niższa tym większa precyzja.

Albo przeciąg na tym idealne full-auto. Może w silverze taka czułość to nic, ale na wyższych rangach = impossible.

No chyba nie, każdy gra jak mu pasuje. Jego sprawa. Może ma dobra rękę i jest precyzyjny, ale zależy mu na szybszych ruchach w przeciwników.

Ja osobiście mam 2 sensitivity i 400 DPI.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...