Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sponsoring] Server Minecraft

KrafteGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj,

Jeżeli tutaj jesteś, to prawdopodobnie jesteś zainteresowany zasponsorowaniem serwera. Ja teraz postaram się Ciebie przekonać, że jestem odpowiednią osobą, aby to dla mnie zrobić! p4-wink.png

Na początku przedstawię się, a więc mam na imię Patryk. Moim hobby jest sport, muzyka, informatyka, administracja serwerami. p4-smile.png

Od dłuższego czasu pragnę stworzyć serwer typu MediumHc lub EasyHardCore, czyli wiele serwerów w jednym, przechodzenie pomiędzy nimi przez portale, główny serwer Lobby itp. Sądzę, że ten typ jest jednym z najciekawszych, bo jest to połączenie kilku serwerów w jeden, ale z zupełnie innymi pluginami itp. :-)

Wszystkie serwery byłyby dopracowane, a planuje 4 serwery po 100 slotów (Survival, SkyBlock, FreeBuild, PvP), oraz oczywiście 500 slotowe Lobby.

Jeśli chodzi o doświadczenie, to jest ono bardzo duże. Prowadziłem wiele serwerów po 200 slotów, ostatnio Mc.DolarCraft.PL na którym grało praktycznie cały czas 150 osób. ;-)

OFERUJĘ :
• 100% zysków z ItemShop z wszystkich serwerów,

• Miły i szybki kontakt poprzez GG, Skype, TS3,

• Bardzo dobrą reklamę u YouTuberów i kilku innych miejscach,

• Pracowitość i zaangażowanie,

• Długą i owocną współpracę.

OCZEKUJĘ :

• Dobrej maszyny dedykowanej minimum 16-24GB RAM (wszystkie serwery),

• Nie zrezygnowania po tygodniu,

• Pełny dostęp do serwera

• Odrobiny poczucia humoru... p4-smile.png

KONTAKT :

PW na forum.

Dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie tej prośby.

Pozdrawiam,

GwKVT9z.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...