Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarost

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam 17 lat i chcialbym miec zarodt. Duzo ludzi mowi, ze by mi pasowal. Jedt w sumie w tym problem, ze rosnie mi regularnie, twardy wlos na wasie,brodzie i pejsach. czy ma to sens aby golic elektr. golarka tam gdzie szybko rosnie a wgl nie golic gdzie wolno, tj na policzkach?

Kazdy jakis spam, jakas lipa bedzie reportowana za nabijanie sb postow

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Siemka, mam 17 lat i chcialbym miec zarodt. Duzo ludzi mowi, ze by mi pasowal. Jedt w sumie w tym problem, ze rosnie mi regularnie, twardy wlos na wasie,brodzie i pejsach. czy ma to sens aby golic elektr. golarka tam gdzie szybko rosnie a wgl nie golic gdzie wolno, tj na policzkach

Tak

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

mam taką nakładkę do mojej elektronicznej maszynki, w sumie nie wiedziałem do czego to( chodzi o trymer)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie polecam się golić - ja się golę i prawie co tydzień mam spory zarost. Sobie chociaż raz na miesiąc zgolisz i spokój - tym bardziej, że do Ciebie będzie pasował, istne błogosławieństwo.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście Ci pasuje to zapuszczaj.

Ja osobiście bardzo chciałbym mieć brodę, póki co mam 16 lat więc troszkę poczekam z tym jeszcze :P­

Opublikowano

Tak jak napisałeś, gdzie szybciej masz zarost to przycinaj. Gdzie wolniej zostawiaj.

Chociaż nie wiem czy przyniesie to chciany efekt, ponieważ to wszystko zależy od genów. A może być tak, że za kilka lat będziesz miał tak bujny zarost, że żadna maszynka ci nie pomoże :P

229401491222156497913.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...