Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps'ami w CS:GO

PolishLogic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..Otóż po formacie mam problem z fps'ami w CS:GO.

Przed formatem mialem od 250-300 fps najwazniejsze bylo to ze nie bylo zadnych zacinek gra chodzila plynnie.

Po formacie (ktorego robilem wczoraj) mam tych fps'ow w menu 119 stalych a w grze od 119-180 czasami dojdzie do 200 ale chodzi o to ze w takich momentach kiedy widze przeciwnikow i strzelam full-auto czuje ze gra mi scina i to dosc mocno i fpsy spadaja do 80-90 no niby to jest duzo fpsow i nie powinno byc zadnych scinek no ale jednak sa i pytanie dlaczego? :/

I to nie jest wazne czy dam wszystkie ustawienia na niskie czy na wysokie jest tak samo.

Sterowniki do karty graficznej-mam najnowsze

Slyszalem ze moze jakis szkodnik sie dostal do mojego kompa i on powoduje te lagi- robilem skana czysto.

Prosze o pomoc :/

Opublikowano

Odpalanie cs'a to jak odpalanie malucha :v Raz zapali, a raz nie xD 

Być może właśnie pobrałem jakieś tolbary czy coś w ten deseń :v Pobierz ADW cleaner :P 

Wiem wiem tolbary to do przeglądarki :v Jednak jak wiece steam ma też swoją przeglądarkę :D Więc za każdym odpaleniem gry ona też może załapać jakiegoś syfa to znaczy tolbara :v 

86226145013474567463.png

Opublikowano

zainstaluj najnowsze stery do dzwieku. jak to nie pomoże to wyłącz opcje uzywania kilku rdzeni opcje tą wyłącz w grze jaki i w komendach startowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...