Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadow Arena - gdzie ją znaleźć ?

Cena22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem na to questa, ale nigdzie jej nie moge znaleźć -,- podobno żeby wejść trzeba zrobić klucz ze 400x Shadow Key Fragment i 10x Shadow Key Gem ale co jak już to będę miał ?

Opublikowano

Shadow Arena może pojawić się chyba na każdym biomie na światach Uber (nie jestem pewien czy na Peaceful Hills).

Zanim na nią wejdziesz polecam zorganizować trochę ludzi, ponieważ sam nie dasz raczej rady.

Co do klucza to nie musisz go robić przy Shadow Arenie. W Adventurer's Crafting Bench w zakładce Advanced także możesz stworzyć Shadow Key. ;)

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej.

Shadow Arene możesz znaleźć na każdym biomie na światach.

No i potrzebujesz klucz aby go zrobić potrzebujesz 400x Shadow Key Fragment i 10x Shadow Key Gem

Zdobędziesz te materiały zabijając bossy na "dungeonach"

Jeżeli pomogłem zostaw "Lubię To"

Dzięki!

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób na znalezienie tych aren ? Przeszedłem dobre 15 biomów i nic..

Musisz szukać, lub popytać ludzi którzy znaleźli shadow arene żeby cię tepli.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób na znalezienie tych aren ? Przeszedłem dobre 15 biomów i nic..

a i zależy jaki masz też lvl bo jak słabe przedmioty to nie radzę.

A i kim grasz ?

Jeżeli pomogłem zostaw "Lubię To"

Dzięki!

Opublikowano

Witam też szukam Shadow Areny mam postać Tomb Raiser lvl 17 prawie, chodzę sam na te Dungeony (Wieżyczki oraz Zamki) od lvl 15 i daję rade :D Jeśli ktoś jest chętny do Party to zapraszam Fafix_PL oraz do mojego Clubu Polaczki_xD club dopiero zaczynam tworzyć :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...