Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurier GLS

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio zakupiłem pewną rzecz,wybralem przesyłkę kurierską pobraniową-ale gościu to wysyła z firmy kurierskiej GLS nie poczty..i teraz takie pytanie..w Email-u pisze że przesyłka dojdzie między 8.30 a 12..ale jutro jadę na robotę,i co jak kurier zapuka do drzwi a mnie nie będzie? [w domu też nikogo nie ma]..wtedy jak w przypadku poczty w skrzynce zostawi kartkę z potwierdzeniem ?

Z góry dziękuje za pomoc  :ninja:

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Zostawi awizo i przyjedzie następnego dnia. Zawsze możesz też zadzwonić na infolinię, poprosić o numer do kuriera i uzgodnić z nim godzinę. Niektórzy też czasem wysyłają smsa, kiedy będą i ew. da się wtedy z nimi dogadać, choć to zależy już od gościa.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

ale znowu przyjdzie następnego dnia- tak ?

​     ​

Opublikowano

Raczej licz na to że zostawi u sąsiada. Pierwsze co to zapewne zadzwoni że będzie za powiedzmy 30 min, wtedy spróbuj się dogadać czy nie dałoby rady jutro podjechać z przesyłka. Powinien nie robić problemu. 

Opublikowano

tylko jest chyba jeden problem..raczej do nich zadzwonię..a miał już ktoś do czynienia z tą firmą ? Jak narazie to od wczoraj od 15 paczka jest nieprzekazana GLS tzw :,,Paczka oczekuje na przekazanie firmie kurierskiej GLS,,...ile można czekać.....

+

ogólnie to się plany pozmieniały -w domu już jestem..

​     ​

Opublikowano

tylko jest chyba jeden problem..raczej do nich zadzwonię..a miał już ktoś do czynienia z tą firmą ?

Korzystałem kilka razy. Nigdy problemów nie było, kurier słał esemesa przed dojazdem, mimo że jest to mała firma o niezbyt pochlebnych opiniach, czego zupełnie nie rozumiem, bo z takim DHL-em cyrki miałem nie raz. >_>

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

a przez infolinię,można chyba założyć taką prośbę że za nim dojedzie niech napisze SMS`a co nie ?

​     ​

Opublikowano

Ok,nie ma sensu ciągnąć tego tematu, dowiedziałem się tego czego chciałem..temat do kosza...

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...