Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten koles gra tak, jakby uzywal skryptow

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Normalne gry, żadne rankedy.

2. Patrząc po jego farmie nie jest to jakiś wysoki poziom. Po prostu dobrze gra tą postacią chociaż nie wszystko wygrywa.

Nie osądzajmy, że każdy gracz, który jest lepszy od kogoś używa skryptów.

@megaziomus2014 no i? Chcę tylko wbić golda po nagrody.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

1. Normalne gry, żadne rankedy.

2. Patrząc po jego farmie nie jest to jakiś wysoki poziom. Po prostu dobrze gra tą postacią chociaż nie wszystko wygrywa.

Nie osądzajmy, że każdy gracz, który jest lepszy od kogoś używa skryptów.

mowi silver 1

Opublikowano

Wedlug mnie moze uzywac jesli byl by to smurf napewno mialby lepsza farme ale xerath moze byc jego mainem i gra dla funu dla nowym koncie jakbys dal jego jakis meczyk to by bylo widac

daj link do tego meczu ktory z nim grales

Opublikowano

Nie można ocenić czy ktoś gra na skryptach po op.gg, plz. Rzeczywiście dziwne, że tylko Cassio, Xer i Kalista, ale u nas na forum też są bardzo dobre Kalisty bez skryptów i inne cuda, których osadzają o skrypty, a są bardziej legit niż ja - dlatego nie oceniaj innych ludzi po op.gg 

Opublikowano

Na ten moment postacie którymi gra... dziwnym trafem są jednymi z najlepszych do skryptów xD, aktualnie czekam na rekord i obejrzę cały mecz po nagraniu i potem dam edita(ale nie wiem kiedy), czy gra legit :) zobaczymy "soon"

EDIT:Nie mogę obejrzeć replaya ;-;

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Gra Xerathem z ignite i pomimo złego buildu ma dobre staty, pewnie jakiś gość na poziomie brązu dorwał się do cheatów.

Opublikowano

Przed chwilą oglądałem powtórkę z jego ostatniego meczu, jest jak najbardziej ok. Jest to jakiś prawdopodobnie znudzony smurf który gra tylko dla zabijania a nie przejmuje się farmą ^^. Fakt jest taki że używa ignite i flasha jako summ. co troszeczkę dziwne tak więc stawiam na jakiś bardzo niski smurf ( gold bądź niska platyna).

Jh%C3%ADn%20TheVirtuoso_eune_238_2.png

Opublikowano

Przed chwilą oglądałem powtórkę z jego ostatniego meczu, jest jak najbardziej ok. Jest to jakiś prawdopodobnie znudzony smurf który gra tylko dla zabijania a nie przejmuje się farmą ^^. Fakt jest taki że używa ignite i flasha jako summ. co troszeczkę dziwne tak więc stawiam na jakiś bardzo niski smurf ( gold bądź niska platyna).

Na powtórce widać jak byk, że używa tego samego skryptu co ja. Szybkie comba, szybkie ulty. Jeśli ktoś tego nie widzi to chyba potrzebuje nowych okularów lub radzę samemu zagrać na tym skrypcie.

Opublikowano

Obstawiać można na skrypty co do Xeratha, ale co do Cassio to jeszcze nie do końca.

To jest ARAM, a Cassio ma truciznę, więc nie jest ciężko zabić przeciwnika :)­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nawet jeśli gra na skryptach to moim skromnym zdaniem jeśli trafi na dobrego gracza to z nim przegra. Głupi skrypt nie potrafi wiele rzeczy, które potrafi człowiek. Weźmy na to skrypt na kate, który po wbiciu i puszczeniu R jeśli kogos zabije to automatycznie wyszukuje cel z najmniejszą liczbą HP, aby w najszybszy sposób zabić i znowu atakować największego low'a, idzie to w łatwy sposób wykorzystać przeciwko niej. Ja już nie raz wygrałem na casso, kate czy inną postać na skryptach. Chociaż nie wiadomo, może tak dobrze gra ;) Wszystkiego idzie się nauczyć.

Opublikowano

Nawet jeśli gra na skryptach to moim skromnym zdaniem jeśli trafi na dobrego gracza to z nim przegra. Głupi skrypt nie potrafi wiele rzeczy, które potrafi człowiek. Weźmy na to skrypt na kate, który po wbiciu i puszczeniu R jeśli kogos zabije to automatycznie wyszukuje cel z najmniejszą liczbą HP, aby w najszybszy sposób zabić i znowu atakować największego low'a, idzie to w łatwy sposób wykorzystać przeciwko niej. Ja już nie raz wygrałem na casso, kate czy inną postać na skryptach. Chociaż nie wiadomo, może tak dobrze gra  ;)Wszystkiego idzie się nauczyć. 

Dałeś najgorszy przykład. Mój kolega gra Katą na skrypcie i jego skrypt omija wszystkie stuny i inne CC, oraz potrafi zrobić podwójny skok z E w odpowiednich sytuacjach (mądze wykorzystuje resety) w tf.

Więc nie mów mi, że człowiek potrafi szybciej zareagować niż skrypt w sytuacji gdy 5 graczy rzuca się na samotną Katę ze wszystkimi ultami jakie mają.

Opublikowano

Nawet jak ma skrypty to i tak mu nic nie zrobicie, możecie wysyłać filmy, srać pod siebie i co kolwiek, dopóki nie użyje exploitu albo nie będzie fali banów to nie zostanie zbanowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...