Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop za 3000-3500zł

KaMiL3Kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po namyśle doszedłem do wniosku, że zamiast kupna komputera stacjonarnego kupię laptopa. 

Szukam czegoś od 3000 tysięcy do 3500, najlepiej żeby w tej kwocie był wliczony dysk ssd jeśli go nie będzie wbudowanego. Zależy mi na procku i7 ale może też być i5 i jakiejś dobrej grafie plus ładny design. Ile cali najlepiej? Mogę do grania np. podpinać monitor, który posiadam. W każdym razie komputer będzie służył do grania w gta v, cs go i jakieś może inne gierki i do korzystania z internetu, filmy itd. 

xD

Opublikowano

On ma tylko ssd 240GB? Da się jakoś to zwiększyć? Chociaż 500GB + ssd jakiś? I napędu nie ma :/

Ile ram kosztuje do laptopa? 

xD

Opublikowano

Co myślicie o tym? 

http://www.morele.net/inventory/info/bkgo9F/

- Matryca IPS 

- 12GB ramu

- HDD 1TB

- SSD 128GB

- i7

- GTX 960M

Starałem się wszystko dopasować i mam nadzieje, że wyszło mi dobrze, oceni ktoś? 

Z 2 slotów na ram jeden jest wolny co daje 4GB wbudowane + 8GB dokupuje, HDD jest 1TB i SSD zamieniam z 8GB na 128GB, procek i karta są wydaje mi się, że porządne. Czy to ma sens, wypowie się ktoś? 

Lub niech ktoś do 4k podrzuci mi laptopa z : i5/i7, dobrą grafą, matrycą ips (jest chyba zdecydowanie lepsza), 1TB HDD + ssd 128GB, 8GB+ ramu, myszką i podkładką. Napęd na usb z czasem. 

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...