Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieranie kwiatków z innego IP a ban na głównym koncie

MrJamess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wie ktoś może czy jeżeli bym zbierał kwiatki pakietami z innego konta i innego IP(zmienionego)  to czy bym dostał bana na główną postać z innym IP?

Opublikowano

Postać, na której cie przyłapano dostaje bana z powodem "Niedozwolone oprogramowanie".

Postacie, które otrzymywały kwiatyki otrzymują bana z powodem "Czerpanie korzyści z niedozwolonego oprogramowania"

+ leci ban na wszystkie konta, które były podpisane pod e-mail, na którym znajdowało się konto, z którego zbierałeś kwiatki.

Opublikowano

Jeśli chcesz robić to z 2 różnych ip i nie mieć powiązań z głównym kontem, to innym zbieraj i sprzedawaj kwiatki na sklepiku, a na głównej postaci miej medal noshandlarza i wystawiaj jakieś słabe eq za tyle ile chcesz przerzucić kasy i oczywiście to zastosuj się do tego co napisał karer.

Opublikowano

Postać, na której cie przyłapano dostaje bana z powodem "Niedozwolone oprogramowanie".

Postacie, które otrzymywały kwiatyki otrzymują bana z powodem "Czerpanie korzyści z niedozwolonego oprogramowania"

+ leci ban na wszystkie konta, które były podpisane pod e-mail, na którym znajdowało się konto, z którego zbierałeś kwiatki.

Miałem 3 Noobki na jedym zbierałem kwiatki na drugim sprzedawałem a na trzeciego przekładałem kasę.Dostałem bana na wszystkie postacie i teraz pytanie czy jeżeli mając konto na adresie (x1) zmieniając IP na (x2) + używając na tym (x2) Pakietów  oraz przekładając kasę na konto (x1) dostanę Bana na wszystkie konta na  IP (x1) i (x2) czy tylko na (x2)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...