Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Blue screen Win 10

SeInRe

Pytanie

Opublikowano

Witam. Jakieś 3-4 dni temu zainstalowałem win 10. Dziś miałem przyjemność doświadczyć błędu "kernel_security_check _failure" czy jakoś tak. Wie ktoś jak sie tego błędu pozbyć? Byłbym dozgonnie wdzieczny. 

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem po necie, i dalem tez tu na mpc temat do przywrocenia wczesniejszego systemu. Wolę mojego win 7. Na win 10 pare gier nie chodzilo... jak dopracuja win 10 moze sie wroce do niego. Temat do zamkniecia.

Opublikowano

30min temu znow wywalilo. Jak to znalesc nie wiem. Gdybym wiedział jak to zrobic bym nie pisal tu tego tematu...Juz 3 byl blue screen. Doladowalo sie do 100% i nie nie uruchamial ponownie tylko stal w miejscu.

Opublikowano

No nalezy odszukac niekompatybilny sprzet z tym systemem. Np w moim przypadku podczas instalacji mialem taki problem ze pojawial sie tylko znaczek win 10 i tyle , stalo tak godzinami. Problem mialem z karta wifi. Wyjalem karte , instalacja poszla bez problemu.

Opublikowano

Dodam tylko ze bląd ten to kod 0x00000139. Pobramel program bluescreenviev i tam masz wszystko dotyczace tego bledu. Duzo plikow jest odpowiedzialnych za to prawdopodobnie...

Opublikowano

Jeden pad to nie problem więc w czym ty go tu widzisz ? 

Jak naprawić to dowiesz się jak znajdziesz urządzenie co to powoduje 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sprawdź czy masz dobry czas na kompie i czy działa synchronizacja czasu, w razie czego reinstaluj sterowniki karty sieciowej albo wywal te co masz niech windows sobie ściągnie sam

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...