Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Hotfixy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema
Nurtuje mnie strasznie pewna rzecz. Wiecie może czy ludzie którzy mają vipa z forum bola mogą grać normalnie bez hotfixów ? Dlaczego przy tym patchu wszyscy muszą używać hotfixów i czy ludzie wukupujący vipa na bolu albo na l# także tych HFów muszą używać ? Jeśli nie to dlaczego nulled nie zrobi czegoś żeby to wszystko działało normalnie ? 

Opublikowano

Na bolu nie trzeba używać żadnych "hotfixów", na L# trzeba bo nie było update. Jeżeli chcesz grać na bolu wchodzisz w folder bola potem uruchamiasz plik   Logout później uruchamiasz bola (bez włączonego BoL Hijacker) pojawia Ci się okienko z logowaniem dopiero teraz włączasz BoL Hijacker i logujesz się z pasów z nulleda i tyle :) i robisz tak co każde uruchomienie bola (wyłączysz komputer, bola i będziesz chciał zagrać)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Na bolu nie trzeba używać żadnych "hotfixów", na L# trzeba bo nie było update. Jeżeli chcesz grać na bolu wchodzisz w folder bola potem uruchamiasz plik   Logout później uruchamiasz bola (bez włączonego BoL Hijacker) pojawia Ci się okienko z logowaniem dopiero teraz włączasz BoL Hijacker i logujesz się z pasów z nulleda i tyle :) i robisz tak co każde uruchomienie bola (wyłączysz komputer, bola i będziesz chciał zagrać)

wat ? takie sztuczki to tylko z tym gównianym injectorem, ja sobie na luzie odpalam injector>bola i smiga jak należy.

Opublikowano

wat ? takie sztuczki to tylko z tym gównianym injectorem, ja sobie na luzie odpalam injector>bola i smiga jak należy.

To się pochwal jakiego inejctora używasz :)

@heedan No właśnie tak cały czas próbuję, jednak non stop jak się załaduje gra to po sekundzie wyskakuje bugsplat.

Jakich skryptów używasz ( może jakiś powoduje bugsplata ) zobacz czy będzie nadal wywalało jak odznaczysz "  inject Bol" i po wejściu do gry zaznaczysz.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Skryptów nawet gdy nie używam to wywali mi bugsplata. Zaraz zobaczę i dam edita.

@heedan Edit- Injectowanie nawet w grze nic nie daje, wywala grę i wyskakuje że mam pełny folder temp <~~~ Coś nowego znowu xD

Opublikowano

To się pochwal jakiego inejctora używasz :)

Jakich skryptów używasz ( może jakiś powoduje bugsplata ) zobacz czy będzie nadal wywalało jak odznaczysz "  inject Bol" i po wejściu do gry zaznaczysz.

bolvip, ale ta wersja z nulleda itak nie zadziała, w większości przypadków będzie crashować lola lub nie załadują się skrypty.

Opublikowano

ja na razie używam gosa bo bol raz działa raz nie 

mi bol bez skryptów normalnie się ładuje bug splaty wyskakują od skryptów 

tym co działa proszę o napisanie jakie skrypty wam działają których używacie ;]

Opublikowano

Teraz kiedy poinstalowałem rzeczy wedługo poradnika Husky'iego to po włączeniu bola i rozpoczęcia gry nie pokazuje mi się nawet okno z postaciami tylko od razu wywala gre xD

Opublikowano

mi działa scriptology i dancing shoes z tego co na razie sprawdziłem 

PROSZĘ NAPISZCIE JAKIE WAM SKRYPTY DZIAŁAJĄ 

wszystkie oprócz

niczego

Opublikowano

bolvip, ale ta wersja z nulleda itak nie zadziała, w większości przypadków będzie crashować lola lub nie załadują się skrypty.

To ty jakiej wersji używasz podasz link ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...