Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 Dni] Q-BANN

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jak widoac po nazwie uzytkownika to ja QBANN i chcialbym napisac odwolanie
Otoz chodzi o to ze to nie reflink poniewaz nie otrzymuje z tego zadnych korzysci majatkowych ani zadnej waluty w grze i tym podobne
I to tez nie jest taka stronka na ktorej jak wpiszesz swoj numer telefonu to aktywujesz prenumerate i w tygodzniu przychodza po 3 sms ktore zabieraja po prawie 4zl wiem bo tez zlapalem sie na tym jak chcialem w grze za darmo zdobyc walute premium tak zwana i wpisalem ten numer telefonu fakt faktem otrzymalem to ale pozniej sie zaczelo ;/
kilka smsm ktory jeden zabiera prawie 4zl 3.66 czy jakos tak no i takiech sms dostawalem po 3 sztuki w ciagu jednego dnia i tak co kilka dni bo jakas prenumerata zostala aktywowana i niestety musialem pozniej zmienic calkowicie karte sim ;C
I mam jedno pytanie (najmocniej przepraszam za zwrot) po kiego c***a mialbym wpierdalac na mine innych?
Z tego co zrozumialem ze jak ktos robi cos bezinteresownie to znaczy ze musi miec w tym jakis interes czyzby tak? Dobrze rozumuje?
Bo chcialem dac komus ten kodzik bo po co ma sie zmarnowac? zawsze komus sie przyda te 2zl i 100mb neta wiec podarowalem ten kodzik :)
Jezeli nie wierzycie mnie to okey rozumiem bo zapewne zawiedliscie sie juz na uzytkownikach/ludziach
ale jak tak to prosze zapytac sie uzytkownika Mathiros i prosze sie zapytac czy otrzymywal ajkies sms czy zaczelo mu ubywac z konta pomimo tego ze nic nie robi

bardzo prosze wrecz nalegam to bedzie oznaczalo ze jestem niewinny! Prosze spojrzec na moje statusy na profilu Q-BANN i tam robilem giveawaye (dobrze napisalem?) na jakies pakiety premium do gier albo dostep do beta testow zamknietych czy do wersji alpha :) (niektore kody otrzymalem z alienware oficjalnej strony mozecie zobaczyc ze tam sa takei rzeczy wiec wszytsko legalnie i bez jakis tam hmm haczykow? czy czegos takiego (jak cos to usuncie to o stronie zeby nie bylo zaraz ze reklamuje czy cos poprostu chcem aby administrator wiedzial ze nie mam tego z lewych stron)

i tak na marginesie dzieki panie admin za potwierdzenie tezy mojego kumpla o tym ze nic nie mozna robic bezinteresownie bo zaraz sie ktos przyczepi ze masz w tym jakies ukryte intencje :) wiec bardzo dziekuje
mam nadzieje na unban bo mam jeszcze z 10 kodow na jakies pakiety premium do gier czy jakies dodatki np. koszulka w grze dostepna tylko za ten kod i chcialbym je porozdawac ludziom no ale skoro nie mozna nic bezinteresownei robic to nie wiem czy wogule je dawac ;/ (to tez usuncie jak trzeba zeby nie bylo zadnych problemow to z tymi 10 kodami co mam do rozdania)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...