Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

długie spodnie

RychuxPeja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj jade sobie i baba doczepiła się że mam długie spodnie a jest 32 stopnie, czy to głupio wygląda czy co? widziałem sporo ludzi nosi długie spodnie głównie chłopy w takie upały)

Opublikowano

Emo zazwyczaj noszą długie spodnie w upały np. moja kuzynka. Czasem to wygląda dziwnie i słyszę jak znajomi obgadują takie osoby, że mają coś nie tak z głową bo długie spodnie a wytrzymać na słońcu się nie da.

Opublikowano

Każdy nosi, co chce i co mu odpowiada, a innych ludzi nie powinno to obchodzić. A jak już jakiś buraczek cebulaczek się trafi, po prostu go zignoruj. :P

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Jak jest 35 stopni i masz długie spodnie to jest źle, jak jest -8 stopni i masz krótkie to też źle. Ja już nie rozumiem.

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Ja miałem podobną sytuacje tylko mi baba jęczała że krótkie spodenki noszę gdy mały wietrzyk wiał... Nie przejmuj się tym. Głupie to nie wygląda gorzej by było gdybyś jako jedyny nosił długie spodnie a reszta np:boksy ^^

IDcncno.png

Opublikowano

Co ją to obchodzi? Mogłeś ją totalnie zignorować, też jej coś wygarnąć.. ( czasami łatwiej powiedzieć, niż zrobić ) Noś co chcesz ^^ Ja raz chodzę w krótkich, raz w długich. Staram się nie patrzyć na innych ludzi, na to co mówią. Spodnie to tam jeszcze spoko. Gorzej jakby to była np. bluza a jest +30 stopni xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...