Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się oglądać filery w bleachu?

hubertoko0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że samego Bleacha nie opłaca się oglądać :D

A tak zupełnie poważnie, to podobno ostatni arc fillerowy jest zjadliwy (chociaż go nie oglądałem)

Pierwszy o Bounto jest nudny jak cholera.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ja obejrzałem tylko.... 5? Coś koło tego. Słyszałem, że lepiej je omijać. Nudne i w ogóle. Swoją drogą Ja teraz w żadnym shounenie-tasiemcu nie oglądam filerów.

Bleach'a nawet przyjemnie się oglądało. Do jakoś bardzo ambitnych nie należy ( obejrzałem kilka innych lepszych tasiemców-shounenów )

Opublikowano

w bleachu te początkowe filery są dosyć słabe, później są lepsze, nie wszystkie, ale większość.

ja tam oglądałem i mi się w sumie spoko oglądało. nie był to poziom może filerów jak w one piece (kto nie czytał mangi nawet by pewnie nie ropoznał że to filer), ale nie były też jakieś złe.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

@"Pitbull !"

Akurat bleach to jedyny tasiemiec jakiego dalem rade ogladac, moze nie jest jakis ambitny ale fajnie tam sie napierdalaja.

Tasiemce mają to do siebie, że prawie nigdy nie są ambitne, bo kwestia zbyt dużej ilości odcinków by móc jakiś głębszy przekaz nadać, fakt faktem robią to, ale własnie przez długość ten przekaz się rozmywa. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Tasiemce mają to do siebie, że prawie nigdy nie są ambitne, bo kwestia zbyt dużej ilości odcinków by móc jakiś głębszy przekaz nadać, fakt faktem robią to, ale własnie przez długość ten przekaz się rozmywa. 

Mogą być ambitne tasiemce jesli patrzymy np. na mangi, Przyklad: magi.

Tez zalezy od ilu odc kwalifikujemy serie jako tasiemca. Monster, Fma:b, bakuman, space brothers - jesli uznamy te serie za takie młode tasiemce to są jak najbardziej ambitne. Bakuman i space brothers nie ogladalem, ale co do monstera i fma:b nie mam wątpliwości.

@top

Oglądałem w bleachu większość jak nie wszystkie fillery  bodajże  z pierwszej polowy serii. Wtedy nie wiedzialem jeszcze co to fillery. Arc z bounto tak mnie wynudził, ze potem juz olalem wszystkie fillery. Było jedno nawiązanie, czy dwa do arcu bounto, ale to nic, mozesz to olać, bo to nie jest warte oglądania. Co do bleacha to polecam 13 latkom, którzy obejrzeli kilka anime max, wtedy to anime faktycznie wydaje się świetne. 

Opublikowano

Nie oglądajcie tych chinkich bajek, one wam namontają w głowach.

Widać to idealnie po 2 osobach w tych dziale, Kappa.

@topic

Fillery z Bounto i od 311-341 możesz wyjebać, resztę da się oglądać.

Opublikowano

Widać to idealnie po 2 osobach w tych dziale, Kappa.

@topic

Fillery z Bounto i od 311-341 możesz wyjebać, resztę da się oglądać.

Masz na myśli mnie i armoro?

@top

co do fillerów to olałbym je rowniez z tego względu, ze nie wnoszą nic waznego do fabuly, mozna je pominąć. To uczucie, ze ogladam cos co de facto nie mialo miejsca w uniwersum skresla u mnie fillery.

Opublikowano

Pewnie że się opłaca, samo anime do najlepszych nie należy, jednak fillery są spoko. Ogólnie w każdym anime polecam fillery oglądać, bo czasami może się zdarzyć tak, że jest to poboczny wątek, a dalsza część może dotyczyć czegoś z filleru, czy coś takiego :3

Opublikowano

Wg mnie...

FILLEROM W BLEACHU MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE

Nic nie wnoszą, są nudne - jak się przypadkowo odpali filler

chwila oglądania i czujesz ten powiew czegoś nudnego...

A w Bleach'u jest tych fillerów jednak troche.

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Opublikowano

Opłaca się oglądać filery w bleachu?

NIE,NIE, NIE już filery z Naruto są ciekawsze.

Daruj sobie, tak jak i ja sobie je darowałem bo się zwyczajnie NIE opłaca marnować na nie czasu.

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...