Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Re-Opening|GlobalMu.eu|Seazon 9| Low EXP | Otwarcie 05-08-2015

Korn27

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postaram się jak tylko potrafie  żeby wszystko było jak najlepiej

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Robisz serwery co tydzień i to na takich plikach ,że nikt nie chce grać S9 to jeden z najgorszych sezonów.
Postaw serwer na s6 zrób exp z 20 a nie 2 Bo to nie global ^^ postaraj się o dobrą reklame a na pewno kilku graczy zawita a nie co tydzień nowa edycja z innymi ustawieniami.
Pozdrawiam

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

@Aydeeen czytaj ze zrozumieniem publikacje a potem się wypowiada. To nie boli naprawdę.

No chyba tyle nauczyłeś się ?

Co do poprzednich ustawień fakt zrobiłem bład nie mowie ze nie.

Bo myślałem że x50 będzie ok, ale się przeliczyłem. Człowiek całe życie się uczy a i tak głupi umiera :)

"Dlatego powstaje prywatny serwer "GlobalMU" i właśnie będzie podobny do serwera od Webzena"

Chcesz sobie  grać  na s6 nikt ci nie broni.

Opublikowano

Nie uda mi się dziś otworzyć serwer choćby do testów.

Pracuje nad formułą expa żeby nie było łatwo i pierwsz 400 LVL był na serwie po upływie tygodnia lub dwóch.

Jak widzicie exp jest naprawde malutki.

Z pajaków i małych smoków exp bez bufa 25 - 40 EXP

z Buff 84 - 100 EXP

Na drugim SS  miałem juz lvl 9 - 10

i testowalem exp pajaki itd.. bez zmian

za duzego zmutowanego krolika dostalem 1418, za latajaca muche 716 - 816.

Więc zapowiada sie dłuzsza gra

wNuwovX.jpg

Opublikowano

@AydeeN czytaj ze zrozumieniem publikacje a potem się wypowiada. To nie boli naprawdę.

No chyba tyle nauczyłeś się ?

Co do poprzednich ustawień fakt zrobiłem bład nie mowie ze nie.

Bo myślałem że x50 będzie ok, ale się przeliczyłem. Człowiek całe życie się uczy a i tak głupi umiera :)

"Dlatego powstaje prywatny serwer "GlobalMU" i właśnie będzie podobny do serwera od Webzena"

Chcesz sobie  grać  na s6 nikt ci nie broni.

No właśnie, czytaj ze zrozumieniem panie hipokryto. Już Ci podpowiem, byś spojrzał na nick.

Opublikowano

Człowieku wyluzyj  co ? Kazdemu zdarzy sie pomylic  jedno E

@arek1508

A Ty sobie jeszcze nie odpuściłeś ?

Pokaż co ty masz do  zaoferowania bo poza swoją krytyką raczej nic.

Albo Cię ostro  jakaś zazdrość zrżera tylko o co o głupi serwer?

Powstrzymam się od komentowania twoich postów

Opublikowano

Ja również uważam że robienie serwera z expem x2 jest bezsensem. Ponieważ nie osiągniesz liczby graczy 200-300 a tylko przy tylu osobach na takim expie i dropie ma szanse rozkwitnac handel i zycie jak na starym globalu. Stworz cos stabilnego w okolicy 20-25 exp a ja osobiscie sciagne 15-20 graczy do Ciebie bo od dawna juz czegoś szukamy. Exp x2 to nie jest dwa tygodnie wbijania max  lvl , zaufaj mi ;)

PS Start zapowiada się tydzień wcześniej na piątek w godzinie 17-20 i tym zyskujesz kilkanascie osob na start wiecej , dobra reklama na zagranicznych forach , fanpage na fb itd. Przy takim nakładzie sił uważam że liczba graczy będzie oscylowała między 20-30 online

Opublikowano

Co do konfiguracji expa x2 jest  według mnie  ok dlaczego.

Bo ma być to serwer długo dystansowy a nie pare dni full lvl itemy etc..

Zanim  powstały serwery priv

Był tylko global ale sie gralo był uśmiech na twarzy z kazdym wbitym lvl czy zdobytym itemem.

Dobry exe czy ancient to  było coś i to chce  stworzyć ale  tak żeby wszystko  było w miare dostępne dla osob które nie wydaja kasy na gre jak i dla tych  co wydaja.

Sam wydałem na globalu pare tysiecy złotych potem zostalem okradziony a webzen napisał mi ze oni nie maja dostępu do logów ani nie moga sprawdzić w bazie.

Wiec podziękowałem Globalowi.

Ale cóż pozyjemy zobaczymy

Opublikowano

Jak można w ogóle tworzyć serwery na Season 9... Ehh dawne czasy już na prawdę mineły...

Opublikowano

@Kobcon

Czasy starych sezonów mineły.

Ja rozumie Cię jak to było kiedyś, max lvl 350, DK  w secie Black Dragon +9  Crystal Sword wingi lvl 2 to było się koxem :)

Ale trzeba iść z postępem czasu.

Opublikowano

e to byl moj ulubiony set :D dawaj korn odpalaj server exp zrob  moja propozycja( 20x exp )i na tym bedzie tesh mase czasu wbijac do resa :)

Opublikowano

Teraz to bedziesz potrzebowal mase czasu wbic 400

Ide teraz ogarnac kompa, wyczyscic go dac nowa paste pod proca.

Bo ciezko sie teraz na nim pracuje

Opublikowano

Witam. 

Czy wszystkie postacie na raz będą dostępne na starcie, czy trzeba będzie wbić ten 220 lub 250 poziom na odblokowanie danej klasy?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Wszystkie postacie beda dostepne odrazu.

Jak napisane jest w publikajci  beda mieli zwiekoszne   punkty z 5 - 8  i 7 10

@makumbaxx Moze i tak ale wiesz ze serwery z od x100 do x9999 sa bez sensu, to sa serwery dla dzieci ktorzy nie  znaja buildow itd..

Nie obrazajac nikogo

Opublikowano

Client będzie dostepny zaraz na stronie, tylko wydam patcha mała latkę

Opublikowano

Serio nie kumam po co tworzyc server 2expa tylko po to bo na globalu Cie ojebali. Pytanie jest nastepujace czy twoj server jak global bedzie stal caly czas i wrocisz za 2lata i twoja postac i eq beda nie naruszone. To samo pliki czy jak postawisz na super low expie to nie wyjda wszystkie bugi oraz bledy w ustawieniu??? Kolejna rzecz na globalu pewnie w lorce(na jednym subie) bylo/bedzie i jest wiecej ludzi niz kiedy kolwiek tobie uda sie pozyskac... Co do startu to nie widze najmniejszego powodu stawiania servera z 2expa, kiedy 3/4 graczy, ktorzy chca stawiac afk'a gra na nomercy i raczej nigdzie sie nie wybiera.

P.S zamiast bawic sie w server kup sobie lepiej testosteron

Opublikowano

stempl ty pokazałes klase na  Pandzie

Nie chcesz nie wchodz na serwer  bo nie bede słuchał twojego jeczenia

DarekPL 

jak  grasz  tylko na serwerach x999  to na x2  jest placz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...