Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dostalem RP po zakupie

Aztek125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupilem dzisiaj rp za smsa za 14,76 przyszedl sms zeby wysal pay na 91068 wyslaem i rp nie dostale i mam cos takiego jak na zdiecu i zajebalo mi hajs z tel co robic ?

post-980401-0-29010300-1438609762_thumb.jpg

Opublikowano

Upewnić się, że wysłałeś tego smsa poprawnie. Jeśli tak, to napisz do supportu i opisz sytuację. Jeśli jednak źle wysłałeś tego smsa to hajs przepadł.

Opublikowano

wyslalem wlasciwie i tera co chwile mam smsaod 7268 "odpowiedz PAY aby kontynuowac transakcje z Riot Games EU2 

a jak napisac do suppa ?

Opublikowano

Przede wszystkim nie zamykaj tego okienka. Poczekaj jakiś czas. Upewnij się, że wysłałeś wszystko o dobrej treści i na dobry numer. Jeśli RP nie przyjdą, a Ty wpisałeś wszystko­ dobrze, to napisz do supportu dodając powyższego screena.

Opublikowano

Jaką wybrałeś kwotę rp ?

Zauważ, że na Twoim zrzucie ekranu jest informacja "Otrzymaliśmy 1 z 2 wiadomości sms". Poza tym numer który jest na ss nie zgadza się z tym, który podałeś w temacie.

giphy.gif

Opublikowano

Wysyłaj na ten drugi, za czasów jak kupowałem rp za sms, zauważyłem że po jakimś czasie, jak wpiszesz swój numer, i nie napiszesz smsa ten numer sie zmienia :)

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Nowłasnie o to chodzi, że jak wysłałeś drugi raz, to na chłopski rozum powinno przyjść (jeśli ten 1szy sms przepadł)...

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

ale tego nie rozumiem zawsze bylo na ten nr 91068 a teraz nr zmieniaja to po co mi tego smsma przyszlali bym wyslal na 91068 jak juz wyslalem to mi przyszed ten drugi na 7268

Opublikowano

Poczekaj na odpowiedź supportu, miałem podobne problemy z płatnościami przez telefon w innych grach, dlatego proponuję ci założyć konto bankowe, wygodniejsze płatności i więcej rp za niższą sumę pln.

Opublikowano

ale tego nie rozumiem zawsze bylo na ten nr 91068 a teraz nr zmieniaja to po co mi tego smsma przyszlali bym wyslal na 91068 jak juz wyslalem to mi przyszed ten drugi na 7268

Bo musisz wysłać 2 smsy jeden na ten numer 91 a drugi na 7268 żeby była pełna kwota.

A jak napisałeś do supporta to czekaj aż odpowiedzą

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wysłałeś SMS'a, zjadło Ci pieniążki, więc nie wiem po co tutaj wypowiedzi typu "Miałeś wystarczająco pieniędzy", gdy wysłałeś już te wymagane SMS'y, a mimo to nie otrzymałeś przedmiotu którego kupowałeś(w tym wypadku RP), musisz napisać do Supportu Riot i.. czekać, aż dostaniesz odpowiedź.

Opublikowano

Ok wiec moja rada gdyby ktos kupowal rp za pomoca smsa trzeba wysalc smsa na 91068 ktory kosztuje 14 zl i pozniej przychodzi 2 sms i trzeba wyslac smsa na nr 7268 ktory kosztuje 2 zl 

calkowity koszt to 16 zl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...