Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SAMP - szukam anti-afk 0.3.7

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej by było gdybyś w AutoIT napisał skrypt dzięki któremu co np 20 sekund będzie włączone W(Chodzenie do przodu) a później się na 20 sekund przełączało na S(Do tyłu). W tamtym dziale na pewno ci pomogą ;). To będzie lepsze od każdego Anty AFK_a bo tego nie będzie się dało wykryć. xD A jeszcze możesz dodać do tego klikanie na przykład 1 co 30 sekund i będziesz miał na to zbindowaną akcje RP. To już w ogóle nie będą mogli ci dać kicka za AFK :P

Opublikowano

Możesz spróbować włączyć animację, która będzie zmieniać Ci koordynaty. W ostateczności połóż coś na przycisku lub użyj prostego bindera.

who cares?

Opublikowano

Najlepiej by było gdybyś w AutoIT napisał skrypt dzięki któremu co np 20 sekund będzie włączone W(Chodzenie do przodu) a później się na 20 sekund przełączało na S(Do tyłu). W tamtym dziale na pewno ci pomogą ;). To będzie lepsze od każdego Anty AFK_a bo tego nie będzie się dało wykryć. xD A jeszcze możesz dodać do tego klikanie na przykład 1 co 30 sekund i będziesz miał na to zbindowaną akcje RP. To już w ogóle nie będą mogli ci dać kicka za AFK :P

Niestety nie jestem programistą i nie znam się na AutoIT 

Możesz spróbować włączyć animację, która będzie zmieniać Ci koordynaty. W ostateczności połóż coś na przycisku lub użyj prostego bindera.

To akurat już dawno nie działa z animacją tak czy siak nie nabija się wtedy duty. 

Opublikowano

Niestety nie jestem programistą i nie znam się na AutoIT 

To akurat już dawno nie działa z animacją tak czy siak nie nabija się wtedy duty. 

Ja też się nie znam i nie znałem. A program miałem do czegoś podobnego ^^. Tutaj masz dział na MPC na pewno ci pomogą :D http://www.mpcforum.pl/forum/190-autoit/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...