Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieją hacki na speed attack i 1hit killer?

staples0101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam do końca pewności czy istnieją, jedynie na 100% jest Evil Hack (bez wirusow). Oprocz tego jest jeszcze Upp Hack ale zawiera dużo wirusów każda wersja więc nie polecam.

IRcBXuaz10l20.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy hack to wirus koledzy

Skoro uwazasz ze inni to glaby moze wytlumaczysz dlaczego w kazdym Hack'u wykrywa Virusa ? ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej nie ma ''1HitHack'a''. To znaczy wydaje mi się, że kiedyś był. 

Nie używałem, po prostu widziałem ludzi na niskich levelach zabijali moby na wyższych lv. z początkowym EQ na właśnie 1 hita.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Kurisu Ren Potwierdzam, istnieje 1hit killer sam na nim kiedyś biegałem 27 lvlem po mapach dla 60+.

Nie istnieje takie cos jak " one Hit Killer ".

Na BG zostala wypuszczona wersja " JHack'a " z " Skill Hackiem " ktory po wlaczeniu i wpisaniu odpowiedniego ID Skilla potrafil zabic tytana jedny ciosem .

Niestety " JHack " nie jest juz aktualizowany przez autora .

Jezeli nadal ktos szuka dzialajacego Hack'a do 4story zapraszam do skontaktowania sie z SilverAngelem jest to jak narazie jedyna osoba ktora aktualizuje Hacka dla serverow GF'a

Niestety nie jest on darmowy bo trzeba za niego zaplacic dziala to na takiej zasadzie ze za rok placimy okolo 40 Euro ale mamy pewnosc ze Hack przez ten caly czas bedzie dzialal i bedziemy otrzymywac wszystkie niezbedne aktualizacje .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...