Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czysty klient.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Otóż postanowiłem przejść na source. Szukam jakiegoś w miarę "czystego" klienta pod source. Db&Game skompilowane, podstawowe bugfixy wgrane, teraz tylko potrzebuję klienta. Pobrałem klienta 40k od Lajka ale on działa tylko pod python'a 2.7 a ja mam 2.2 i nie wiem za bardzo jak go zaktualizować.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Hym, masz skrypty klienta w paczce, tam wystarczy kilka poprawek (jedziesz po syserr lub log) i masz czystego jak łza klienta.

Co do reszty typu etc, ściagnij sb klienta pl i tyle :D

No chyba że wolisz gotowca bo potem ci się nie będzie chciało dodawać ds itp to szukaj gotowego klienta czego odradzam bo wszystkie na tym forum są pewnie zjebane.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hym, masz skrypty klienta w paczce, tam wystarczy kilka poprawek (jedziesz po syserr lub log) i masz czystego jak łza klienta.

Co do reszty typu etc, ściagnij sb klienta pl i tyle :D

No chyba że wolisz gotowca bo potem ci się nie będzie chciało dodawać ds itp to szukaj gotowego klienta czego odradzam bo wszystkie na tym forum są pewnie zjebane.

exalion dobry :)

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

A ja polecam klienta by ytek + binkę Terenzo z mojego tematu z zaktualizowanym pajtonem i granny + wszystko omówione co i jak zrobić ^^

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...