Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperLux HD 681 Evo vs. SuperLux HD 669

jooncuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ktore sluchawki lepsze? Chce jakies porownanie. Np ktore sa wytrzymalsze, lepsza jakosc dzwieku, wykonanie itd. Podacie takie cos? I na koniec ktore lepiek nadaja sie do cs go. :)

Opublikowano

669 lepsze wykonanie, lepszej jakości pady, nie mają tak kłujących wysokich tonów, więcej niskiego basu

A muszle takie ogromne jak u 681 evo?
Opublikowano

Sory, pisałem porównanie do HD681, nie zobaczyłem że chodzi CI o EVO. EVO mają bardzo dużo basu, przymulone brzmienie, mało wysokich.

Muszle takie same w każdych SL'ach 

Opublikowano

Sory, pisałem porównanie do HD681, nie zobaczyłem że chodzi CI o EVO. EVO mają bardzo dużo basu, przymulone brzmienie, mało wysokich.

Muszle takie same w każdych SL'ach

Czyli brac SL HD 669? :)

@Edit

A wygone sa? Jak bede siedzial kilka godzin w nich to nic nie bedzie bolec i nie bede ich czul na glowiee? :)

Opublikowano

Zależy od głowy, jednym jest wygodniej drugim mniej. Ogólnie to wygodny sprzęt więc powinno być przyzwoicie po kilku godzinach

Opublikowano

Zależy od głowy, jednym jest wygodniej drugim mniej. Ogólnie to wygodny sprzęt więc powinno być przyzwoicie po kilku godzinach

Okey. Dzieki ci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...