Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszula w kratę

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można dostać gdzieś taką koszulę:

https://www.zalando.pl/urban-classics-koszule-czarny-ur622f001-850.html?size=L&wmc=SEM48_CR_PL_2103106.&opc=2211&ef_id=VZVeeQAABeUpK6Ba:20150803112053:s

tyle, że taniej? Może być z innego materiału, ważne, żeby tak samo wyglądała i z długimi rękawami.

PS: dobrze by jeszcze było, gdyby to nie był sklep internetowy.

Opublikowano

Ja p******e myślałem, że dasz koszulę za 400 zł i chcesz gdzieś ją taniej dostać, a ty tutaj z 120 zł wyjeżdzasz? XDD

Tyle kosztują koszulę, bo sam za tyle kupuje bluzy i koszule lel

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

Szukaj w sieciówkach, ostatnio w h&m widziałem taką w kratę, tyle że czerwono czarną po 80zł, a teraz JESZCZE są przeceny więc za taniochę wyrwiesz, o ile nikt nie wykupił.

89484468519339672995.png

Opublikowano

z tego co wiem na zalando teraz jakaś promocja jest albo -30% albo ileś tam złotych, coś trzeba potwierdzić na mailu i ten kod rabatowy się ma

wiem, bo brałem ostatnio 2 koszule ralpha laurena

Opublikowano

Jeszcze tak niedawno te koszule były warte grosze i nosili je tylko na wyrywkach i budowach, flanelki haha teraz wielka moda i jeb z 20 zł na 100+ xD

zeby nie bylo ze offtop to h&m najbardziej bym polecał.

a jak chcesz tanio to gdzieniegdzie masz sklepy z resztkami kolekcji (nie pamietam jak sie nazywaja, ciuchy są nieużywane), a wyrwiesz identyczna koszule za 30zł :v

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...