Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić własnego Jackpota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym zrobić swojego własnego jackpota, lecz nie za bardzo wiem jak sie za to zabrać. Czy jest osoba, która się na tym zna i może mi jakoś pomóc ? Albo czy gdzieś w internecie są jakieś poradniki na ten temat w języku polskim bądź angielskim ? Jeśli ktoś ma link do owego poradnika - proszę o kontakt. Posiadam swój serwer VPN (pod bota) oraz własną storne (.pl).

Opublikowano

Kolejny jackopter...

Poradniki:

1.Mirosław zelent PHP.

2.Mirosław zelent JS.

3.Mirsoław zelent Mysql.

wpisz to na Youtube.

jest jeszcze jeden sposób. Możesz komuś zapłacić dużo pieniążków żeby dla ciebie to zrobił.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Opublikowano

Kolejny jackopter...

Poradniki:

1.Mirosław zelent PHP.

2.Mirosław zelent JS.

3.Mirsoław zelent Mysql.

wpisz to na Youtube.

jest jeszcze jeden sposób. Możesz komuś zapłacić dużo pieniążków żeby dla ciebie to zrobił.

Ani 1 ani 2 ani 3 poradnik mu nie pomogą. Poradniki Mirosława są dobre lecz nie są wystarczająco rozwinięte.

Aby napisać taką stronę wymagane są umiejętności ponad przeciętne.

­

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

@up nie wiem o co ci chodzi :v zapewne offtopic to był bo nie rozumiem twojego przekazu. Zadano pytania: "Czy jest osoba, która się na tym zna i może mi jakoś pomóc ? Albo czy gdzieś w internecie są jakieś poradniki na ten temat w języku polskim bądź angielskim ?" więc na nie forumowicze odpowiedzieli :@

@topic csgo.network masz za free w necie więc możesz od tego zacząć co nie znaczy, że to jest najlepszy skrypt :v Najlepszy to taki za który musisz zapłacić niestety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...