Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi Arma 3?

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pogram w arme III na takim sprzęcie ? 

Win 7 65bit

AMD fx-4100 Quard core processor 3.60 ghz

4gb ram

AMD Radeon hd 6670 (2,8mb)

zasilacz 550W

64l7.png

Opublikowano

Pograsz na tym sprzęcie, ale nie będzie na nim fajerwerków.

Mogą się od czasu do czasu pojawić pewne problemy z płynnością, ale będzie dało się spokojnie grać.

Opublikowano

dziekuje za szybką odpowiedź, a może jeszcze powiedz mi lepiej kupić arme III czy DayZ standalone ? bo troche nie ograniam jak to z tym jest 

64l7.png

Opublikowano

dziekuje za szybką odpowiedź, a może jeszcze powiedz mi lepiej kupić arme III czy DayZ standalone ? bo troche nie ograniam jak to z tym jest 

Zdecydowanie bardziej warto kupić Armę 3 niż DayZ SA.

Sam mam obie gry i do DayZ trzeba mieć naprawdę bardzo mocnego kompa, żeby dobrze to działało, optymalizacji tam praktycznie nie ma.

Arma 3 działa o wiele lepiej, chociaż jej też jest daleko do ideału.

DayZ ci się zapewne szybko znudzi, a w Armie masz tyle różnych trybów, że możesz sobie nawet wgrać moda typu Breaking Point i mieć rozgrywkę rodem z DayZ.

W sumie osobiście przyjemniej grało mi się w moda Breaking Point na Armie 3 niż w same DayZ SA, a w obu przypadkach mamy do czynienia z zombiakami i survivalem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...