Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura

0FF3NS1V3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem otóż dość dawno przestała działać mi klawiatura, były z nią problemy, nie wiem może zwarcia, ale wątpię. Wracając chciałem do niej powrócić, gdyż wydaje mi się ona o wiele lepsza, niż ta która mam teraz. Nie wiem co się z nią dzieje, gdy ją podłączam to niby załącza mi się bo światełka się świecą i w przeciągu jednej sekundy gasną i klawiatura nie chodzi. Pragnę zauważyć, że klawiatura ma wejście nie USB, tylko kołowe (nie wiem jak to się fachowo nazywa). Proszę was o jakieś rady co mógłbym pokombinować, aby znów na niej móc grać.

Opublikowano

Skoro nie działa to uszkodzona, albo układ matrycy albo tylko jakaś drobna usterka jakiejś części na płytce

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

sprawdź czy przewody od klawiatury mają przejście, często się zdarza że kabel jest zagięty i po prostu pęka utnij kabel 5-10 cm od płytki i przylutuj przewody. Powinno być git

Opublikowano

To jak ty chcesz by ci znaleźć usterkę z zjebanej klawiaturze i po co w ogolę ją szukać skoro nie będziesz potrafił nawet naprawić ? Komuś innemu też by się nie chciało naprawiać a nawet jeśli to zapłacisz więcej niż nowa byle jaka klawiatura klawiatura 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...