Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ściganki na długie lata

Eukill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Od małego uwielbiam samochodówki, przerobiłem niemal całą serię NFSów począwszy od Porsche kończąc na drugiej odsłonie MW, wielu mniej lub bardziej znanych gier, symulatorów (najbardziej do gustu przypadła mi Assetto Corsa), jak i serwerów race MTA, na których gram do dziś na dość wysokim poziomie. Niestety era San Andreas pomału się kończy a i sama gra nie cieszy mnie już jak dawniej. Chciałbym spróbować czegoś nowego, czegoś co zapewni mi wspaniałą rozrywkę przez co najmniej kilka najbliższych lat.

Czy to gra arcade'owa (jednak tutaj oczekwialbym fajnego zręcznościowego modelu jazdy, mimo tego, że swego czasu uwielbiałem nfsy - obecnie kocham mieć 100 procentowy wpływ na jazdę pojazdem, a nie, żeby niemal jechał za mnie komputer), czy też symulator - obojętnie, szukam po prostu czegoś co mnie wciągnie. Dysponuję i klawiaturą i padem jak i kierownicą - tutaj także nie ma problemu. 

Czego oczekuję?

Wielu graczy - Nie kręci mnie granie w coś w co nie gra prawie nikt, lubię duże projekty (oczywiście bez przesady, ale lubię jak gra jest w miarę znana i ceniona).

Doskonałego multiplayera - singleplayer nie jest dla mnie, kariera i inne bzdety mnie nie interesują, ważna jest rozgrywka online. Singla toleruje jedynie w przypadku symulatorów bo to jeszcze sprawia mi jakąś frajdę. Ale multi oczekuję doskonalego.

Wspaniałego klimatu 

Dokładniej - liczę na grę z ciekawym modelem jazdy - takim w którym nie będę profesjonalistą od pierwszego zagrania, a będę musiał poświęcić na to wiele czasu (w przypadku symulatorów - po prostu, realnego). Niesamowicie kręcą mnie rekordy tras - tutaj też oczekiwałbym czegoś na wysokim poziomie (duże zestawienia etc.). 

Cena w sumie nie gra roli, choć wolałbym coś darmowego, ew. coś za co płaci się raz - iracing niestety odpada :/.

Pozdrawiam i liczę, że naprowadzicie mnie na jakiś wspaniały tytuł :).

Opublikowano

Myślę, że grą której szukasz jest The Crew ;)

Ogromny otwarty świat, spora grywalność, zawody/misje multiplayer/kooperacja/singleplayer, dużo zadań dodatkowych (np. testy umiejętności, osiągnięcia) i klimat też ;)

Jest to aktualnie najciekawszy tytuł wśród gier samochodowych.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Myślę, że grą której szukasz jest The Crew ;)

Ogromny otwarty świat, spora grywalność, zawody/misje multiplayer/kooperacja/singleplayer, dużo zadań dodatkowych (np. testy umiejętności, osiągnięcia) i klimat też ;)

Jest to aktualnie najciekawszy tytuł wśród gier samochodowych.

Ze względu na sygnaturę czułem, że to zaproponujesz :P. Jutro wracam z urlopu więc z pewnością bliżej się przyjrzę temu tytułowi. Otwarty świat to wspaniała opcja jednak jedno mnie nurtuje - model jazdy, czyli dla mnie rzecz najważniejsza. Jak to w tej grze wygląda? Preferowany jaki kontroler? Jeśli kierownica - jest opcja gry na 900*? Możesz go porównać do jakiejś innej gry?

Opublikowano

Ze względu na sygnaturę czułem, że to zaproponujesz :P. Jutro wracam z urlopu więc z pewnością bliżej się przyjrzę temu tytułowi. Otwarty świat to wspaniała opcja jednak jedno mnie nurtuje - model jazdy, czyli dla mnie rzecz najważniejsza. Jak to w tej grze wygląda? Preferowany jaki kontroler? Jeśli kierownica - jest opcja gry na 900*? Możesz go porównać do jakiejś innej gry?

Mi taki model jazdy odpowiada (został poprawiony w jednej z aktualizacji). Nie jestem w stanie porównać go z modelem jazdy w innej grze ;)

Podobno najlepiej się jeździ na kierownicy i z tego co wiem to jest opcja gry na 900*.

Przed zakupem możesz testować grę przez dwie godziny za darmo.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Przed zakupem możesz testować grę przez dwie godziny za darmo.

Oo wspaniale, zarzucisz linkiem do tej opcji?

Ogólnie jestem dość pozytywnie zaskoczony grą ale mam jeszcze pytanie - jak wygląda sprawa tzw. skilla - jest to istotny element gry? Są jakieś klany, zawody - może z nagrodami? Czy raczej taka zwykła ściganka?

Opublikowano

Oo wspaniale, zarzucisz linkiem do tej opcji?

Ogólnie jestem dość pozytywnie zaskoczony grą ale mam jeszcze pytanie - jak wygląda sprawa tzw. skilla - jest to istotny element gry? Są jakieś klany, zawody - może z nagrodami? Czy raczej taka zwykła ściganka?

http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-GB/trial/index.aspx

Skill jest istotny ;) Jest możliwość łączenia się w ekipy (2-4 osoby). Są zawody "każdy na każdego" i "ekipa vs. ekipa".

Został zastosowany system lig i dywizji (platyna, złoto, srebro, brąz) - do zawodów solo jest oddzielna liga, a do zawodów w ekipie oddzielna.

HB5fLf7.png

Opublikowano

http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-GB/trial/index.aspx

Skill jest istotny ;) Jest możliwość łączenia się w ekipy (2-4 osoby). Są zawody "każdy na każdego" i "ekipa vs. ekipa".

Został zastosowany system lig i dywizji (platyna, złoto, srebro, brąz) - do zawodów solo jest oddzielna liga, a do zawodów w ekipie oddzielna.

Wchodzę w to.

Dzięki za pomoc, na dniach wszystko sprawdzę, mam nadzieję, że gra przypadnie mi do gustu i ją zakupię :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...