Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Varti1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem ze stroną scrap.tf.

Klikam weapons>jakiegoś tam bota> i wybieram sobie 2 itemki za 1 scrap>klikam na przycisk "Trade" (U mnie to jest koszyczek)>Przenosi mnie do kolejki.

...Kiedy już dojdzie do mnie wyskakuje mi okienko

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TRADE ERROR

Unfortunately, we could not finalize the trade offer. This is an issue with Steam.

Have you recently created a new Trade Offer URL?
                                                         Click here to check/update your Trade Offer URL on Scrap.TF!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I co ja mam z tym zrobić?

PS: Mam PREMIUM Team Fortress 2.

Jeżeli ktoś wie proszę o odpowiedź.

Opublikowano

A chce Ci się? xD

Wejdź na scrap.tf i poszukaj gdzieś ustawień profilu, jeśli masz coś w polu trade URL to usuń i zostaw puste.

Opublikowano

Wejdź na swój profil Steam, przejdż do zakładki: Inventory.

Po prawej, nad ekwipunkiem znajduje się niebieska ikona "Trade offers", kliknij.

Po prawej będzie kategoria "Who can send me trade offers?"

W tym miejscu będzie znajdować się link, który potrzebujesz. Dla pewności możesz wygenerować nowy, ale miej na uwadze, że wtedy stary przestanie działać.

Opublikowano

Elo. Sory, że nie odpisywałem :P. Przejde do rzeczy. Czy może być taki problem, że np. jeszcze mi jestem guard mi nie odblokowało rynku, a odblokuje mi wszystkie możliwości 26.08 i jest taki sposób, że zablokowało mi też trade?

Opublikowano

To spróbuj się wymienić z kolegą? :P

Jest taka możliwość. Ale trade raczej krócej jest blokowany.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...