Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy net, problemy z CS:GO

remomkwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zwracam się z problemem otóż takim: Naciskam znajdz gre pożniej jaka kolwiek kategoria i niby mi szuka meczu czekam ponad 15 min i nie moze mi znalezc probowałem opcje z pingiem ale tez nie działa jak szukam zwykłych serverów czyli np. servery społeczności w zakladce "Internet" też brak serverów po odświerzaniu. Po lewej stronie pisze ze znajomi graja a jak naciskam w graj ze znajomymi to mi pisze "Błąd podczas tworzenia sesji. Sprawdź stan połączenia i spróbuj ponownie." naciskam OK i nagle w csgo pisze ze 0 osob online a na steam jest online sciagnełem odnowa csgo i dalej to samo usuwałem pliki ze steam i to samo a tu speed test neta http://results.tester.netia.pl/gojwignmfb
Brat ma cs go i na tym necie działa mu normalnie Prosze o pomoc
 jak szukam meczu to w konsoli wyskakuje
CClientSteamContext OnSteamServersDisconnected logged on = 0

CClientSteamContext OnSteamServersDisconnected logged on = 1
i tak na zmiane a na steam jestem podłaczony a net sie nie rozłącza

Zdarzy sie ze uda mi sie z jakims serwem połaczyć ale przy ładowaniu mapy ping idzie do 1000 ;/ tylko dwie osoby podlaczone do neta
@Edit
gra idzie normalnie jak jest zmnimalizowana ale jak ja wlacze to pin idzie do góry ponad 100

0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...