Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Lets play Imetin2 s2

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link daj w [video ] <link> [/video ] <<--- Pamiętaj, żeby spacje usunąć.

Ogólnie to vid spoczi. Troszkę energii w twojej narracji mi brakuje, ale to kwestia przyzwyczajenia od innych youtuberów. 

PS. Dobra nuta w intro xD, co to?

O widzisz, nie wiedziałem nigdy jak to dodać hahaha :D Dziękować, co do nutki to teraz zapomniałem jak ona miała ale gdyby się przypomniało to dam znać, dość dawno intro robiłem :D Energia może się pojawi kiedyś :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie chce być zgryźliwy, ale czy nie lepiej serię z innego serwera zrobić? iMetin to stary serwer, nie ma w zasadzie żadnych nowości - dużo osób tam grało i po prostu ludzie za dużo wiedzą na ten temat. Kolejnym problemem może być to, że na wyższych lv będzie Ci raczej ciężko cokolwiek ciekawego nagrać - kilka znanych wszystkim dungów, zresztą musisz buffka robić bo bez niego to nie ma mowy o dobrym expie :c

Mistrzu to jest ten nowy co wystartował niecały tydzień temu :D a po za tym, ja raczej tylko obczajam i nic więcej, uczę się ogarniać programy i trochę montować :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...