Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o działaniach Riot Games w walce z toksycznością

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Gram w tę grę od dawna i zauważyłem, że teraz riot porządnie wziął się za toksycznych graczy. Kary są dużo ostrzejsze i bardzo łatwo dostać perma. Uważam, że wszystko idzie w dobrym kierunku ku wytępieniu toksyczności w lidze legend. A co wy myślicie?

Jako dowody, że riot games wziął się do roboty załączam skrinszoty od zbanowanych toksycznych graczy: 634711437853200250239.png

213981438541880250239.png

Opublikowano

Zdecydowanie Riot postąpił bardzo dobrze! Kolejnym nominowanym graczem, który w związku ze swą toksyczność powinien otrzymać bana jest według mojej oceny @Miszczu   :ninja:

Opublikowano

Ludzie dostają bana za to, że na czacie /all piszą, żeby raportować gracza AFK ze swojej drużyny ; ) Automat, wystarczy, że ileś razy Cię zraportują nawet za nic.

A troll picki czy gracze AFK są nadal ; )

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Riot w bardzo dobry sposob zaczal karac (nie)grzecznych graczy, mam nadzieje, ze beda dalej czyscic lige ze zlego community!!@# $%$

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Przyjacielu zeby to szlo w dobra strone to byl bil poklony przed rito

Ten system jest totalnie spieprzony nic nie jest sprawdzane tylko bany sa z gory nie wazne czy flame czy nie i tak mozesz dostac bana Temat nizej jest o tym ;) Ciesze sie oczywiscie ze wpadli na taki pomysl ale powinni to doprawcowac

Opublikowano

Dałbym ci swojego ale  zgubiłem go gdzieś xD

No Szymek Szymek, nie spodziewałem się tego  o.O

Mi tam zbanowali konto za 1 grę ostrego flamowania, ban po minucie od zakończenia gry.

@Eryk dobrze to podkreślił 634711437853200250239.png

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zamiast banować toksycznych graczy powinni banować trolli. Ofc. ja dostałem bana, a mój 1/10 Viktor w 20 minucie sobie będzie trollował gry dalej 634711437853200250239.png

@Morness

też gra się skończyła minute temu a ja już banned xD

279981407253602336505.png
Opublikowano

Zdecydowanie Riot postąpił bardzo dobrze! Kolejnym nominowanym graczem, który w związku ze swą toksyczność powinien otrzymać bana jest według mojej oceny @Miszczu   :ninja:

Ja nie flejmie :/

Opublikowano

Oto przykład, za jakie zachowanie banuje Riot Games. Starajcie się przestrzegać Kodeksu Przywoływacza. Tym razem @Szymico nie powstrzymał bestii

838141438542581605120.png

Opublikowano

Ja nie flejmie :/

czyżby flame był wbudowany w spacji? B)

tak swoją drogą - 14 dni to nie dużo, a po 14 dniach następny flame = perm czy jak? XDD 

// 

@Anonymous z tego co słyszałam to również i ten (<<<<) czerwony użytkownik może o tym opowiedzieć  :ninja:

Opublikowano

Rito nigdy nie działał z głową. Banują ludzi, którym puszczają nerwy nie bez powodu. Puszczają nam nerwy przez trolli i dzieciaków, które wchodzą do gry tylko po to, by komuś uprzykrzyć życie. Na Nordicu na każdą grę w Silver/Gold spotkasz 1 AFK i 1 Trolla który pierwszy raz widzi grę na oczy - a wchodzą sobie na ranked. Im nie zrobią nic, Ciebie zablokują.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

czyżby flame był wbudowany w spacji? B)

tak swoją drogą - 14 dni to nie dużo, a po 14 dniach następny flame = perm czy jak? XDD 

Tak, o tym może opowiedzieć stały użytkownik tego forum @pmpstreamer, który już 4 takie dostał xD

Opublikowano

Wziął się wziął, Diamondproxa zawiesili za to, że był toksyczny na soloq, ale wciąż uważam, że system i jego działanie działa na niekorzyść normalnych graczy a na korzyść trolli i debili ktorzy reportują bo tak lubią.

#OpISIS

Opublikowano

Ludzie dostają bana za to, że na czacie /all piszą, żeby raportować gracza AFK ze swojej drużyny ; ) Automat, wystarczy, że ileś razy Cię zraportują nawet za nic.

A troll picki czy gracze AFK są nadal ; )

#troll here

(odkąd dostałem ograniczenie chatu na 2 tysiące gier ponad rok temu za trollowanie ap rengarem na high elo, to nie dostałem ani 1 bana - poza automatami za leave/afk, ale to tylko dłuższa kolejka :) )

Opublikowano

Dla mnie to jest dziwne.

Mutuje każdego na początku rundy, kończę ze statami 0/4 i dostaje bana za flame (Wut?).

Nie wiem, czy to jest dobre rozwiązanie.­ Dodali taki przycisk "mute", aby unikać rozmowy z toksycznymi graczami, więc czemu nie używać tego?

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Wziął się wziął, Diamondproxa zawiesili za to, że był toksyczny na soloq, ale wciąż uważam, że system i jego działanie działa na niekorzyść normalnych graczy a na korzyść trolli i debili ktorzy reportują bo tak lubią.

jakiego diamondproxa? gra dalej i nie otrzymal zadnej kary

System skuteczny jak widac, o dziwo jeszcze nie zalapalem sie na kare, pomimo ze nieraz musiałem grać z odziałem onkologicznym 

­

Opublikowano

jakiego diamondproxa? gra dalej i nie otrzymal zadnej kary

System skuteczny jak widac, o dziwo jeszcze nie zalapalem sie na kare, pomimo ze nieraz musiałem grać z odziałem onkologicznym 

Chodziło pewnie o forgivena, który dostał takie zawieszenie. Oboje są z Gambitu więc pewnie się pomylił. Choć nie wiem czy jest co porównywać zawieszanie graczy LCS z zawieszaniem jakiś soloq graczy. W zawieszaniu graczy LCS bardziej chodzi o pokazanie im, że mają dobrze reprezentować Riot Games.

Opublikowano

Ten system to totalne gowno jak ta cala firma rito games : ).Wielkiego c***a robia dla graczy po co banowac za flame skoro takiego typa mozna wymutowac i miec z glowy go przez caly mecz o,O.Zazwyczaj osoby wyzywaja kogos gdy ktos gra jak warzywo np robi 0/3 pisze mu sie zeby defowal a on sobie pushuje bez wardow i nic nie robi dla meczu tylko troluje ;D gdyby rito banowalo ludzi ktorzy celowo utrudniaja ta rozgrywke powinien isc insta na miesiac dwa.Ja myslalem ze w brazach,silverach goldach sa tylko trole no ale ogladajac wczoraj streama kubona domyslilem sie ze w master tierze tez sa takie raki :/ dlaczego rito ich nie banuje? odrazu by ludzi przybylo :).Innym zastosowaniem tez by bylo gdyby lola dali na steam =) tak za jakies 10-30 euro wtedy to juz wgl by nie bylo skrypterow czy troli 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ten system to totalne gowno jak ta cala firma rito games : ).Wielkiego c***a robia dla graczy po co banowac za flame skoro takiego typa mozna wymutowac i miec z glowy go przez caly mecz o,O.Zazwyczaj osoby wyzywaja kogos gdy ktos gra jak warzywo np robi 0/3 pisze mu sie zeby defowal a on sobie pushuje bez wardow i nic nie robi dla meczu tylko troluje ;D gdyby rito banowalo ludzi ktorzy celowo utrudniaja ta rozgrywke powinien isc insta na miesiac dwa.Ja myslalem ze w brazach,silverach goldach sa tylko trole no ale ogladajac wczoraj streama kubona domyslilem sie ze w master tierze tez sa takie raki :/ dlaczego rito ich nie banuje? odrazu by ludzi przybylo :).Innym zastosowaniem tez by bylo gdyby lola dali na steam =) tak za jakies 10-30 euro wtedy to juz wgl by nie bylo skrypterow czy troli 

Ja trolluje od sezonu 3(od kiedy gram w lola). Sezon 3 - high d1, sezon 4 - high d1. Można to porównać do obecnego mastera(bo wtedy takowego nie było).

0 banów

Jedynie chat restricty dostałem, ale to wtedy jak jeszcze źle działały i dostawało się je bez pisania na chacie.

5etiyz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...