Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontynuować przygode ze skyrim?

Shanya2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, podajcie mi k***a kilka argumentow czemu mialabym kontynuować przygode ze skyrim. Gralam w to moze z 40 godzin max, przestalam k***a i myslalam, czy by nie wrocic, bo gra wychwalana. posypcie argumentami to moze mnieprzekonacie ;)

Opublikowano

Duży, otwarty świat, ciekawe questy, wręcz nieograniczona możliwość w kreowaniu postaci i wgrywaniu modów.

Wiem, że troll, ale chcę se posta nabić.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Gra posiada wielką otwartą przestrzeń, a także bardzo rozbudowaną fabułę i bardzo dużo różnorodnych misji głównych jak i pobocznych dzięki, których cały czas jest coś do roboty. W grze Skryim panuje świetna atmosfera i klimat przypominający czasy fantasy średniowiecza (rycerze, konie, wioski występujące w grze, etc.). Dodatkowo nasza postać może cały czas się rozwijać i szkolić o nowe umiejętności. Jeżeli znudzisz się wykonywaniem misji możesz pomyśleć o wbijaniu poziomu postaci i ulepszaniu jej lub poznawaniu nowych skillów. W tej grze można kupować domy, np. w Białej Grani i można go urządzać co w innych grach jest raczej rzadko lub w ogóle nie spotykane. Myślę, że ta gra to świetny RPG na nudę i świetną przygodę.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...