Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczościami

xmxaxtxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Może tak, miałem przerwe 2 miesiące w cs'a i teraz znowu gram od jakeigoś czasu, ale mam problem z dobraniem rozdzielczości :/ . A dokłanie problem polega na tym, że nie wyogodnie mi się gra? Coś takiego . Najlepiej mi się gra na 800x600 , w sensie takim, ze przyjemnie sie full auto . A jak zmieniam rozdzielczość na inną to jakoś mi się gorzej gra, i cały czas zmieniam rozdziałki i szukam tej jedynej.

I tu mam takie pytanie, czy to przez, to że ja już sobie ubzdurałem z tymi rozdzialkami i taki nerw mam czy coś .

Czy możliwe, że na 800x600 się lepiej mi strzela bo tam mniej pikseli czy cos takiego ? A na innych jest wiecej a sie przyzwyczaiłem do tej co powoduje nie wygode, a to może być kwestia czasu, przyzwyczajenia do nowej .

Mam nadzieje, ze jakos to wytlumaczylem :/  Jak by cos bylo dalej nie jasne to piszcie xD

I nie moge zostac na 800x600 bo z np. longa na site A ciula widać ;-;

Opublikowano

Są większe modele, więc łatwiej trafić.

właśnie tu nie chodzi o modele, po prostu feeling gdy strzelam fullauto na 800x600 jest spk, ale jak zmienie na inna rozdzialke to juz gorzej :/

Opublikowano

Skoro wygodnie Ci na 800x600 to na takiej graj.
Np. Guardian gra na takiej i jest jednym z najlepszych snajperów na świecie.

Możesz sprawdzić wszystkie rozdzielczości i wybrać dla Ciebie tą najlepszą, ale żeby to zrobić musisz na niej dłużej pograć, bo wiadomo, że w kilka dni się tak nie przyzwyczaisz do czegoś nowego i jak będziesz cały czas zmieniał to będzie to dla Ciebie dziwne.

Opublikowano

właśnie tu nie chodzi o modele, po prostu feeling gdy strzelam fullauto na 800x600 jest spk, ale jak zmienie na inna rozdzialke to juz gorzej :/

Ja gram na FHD i myślę, że po przejściu na 800x600 miałbym to samo. Kwestia przyzwyczajenia.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...