Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udostępnię dedyka + pomoc techniczną

Ksry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Posiadam dedyka (8 GB ram, procek AMD Opteron 4334 5 rdzeniowy, 1TB hdd, system debian, w razie potrzebny można ulepszyć). Oferuję wsparcie techniczne, potrafię pisać pluginy oraz zarządzać serwerem z dużą ilością graczy. Stworzyłem własny launcher, na którym logowanie odbywało się passami z forum serwera i tylko za jego pośrednictwem można było wejść do gry + sam pobierał wymagane mody.

Szukam poważnych ofert, aby maszyna mogła na siebie zarabiać. Nie traktujcie mnie jako sponsora, tylko jako członka ekipy. Jednak interesują mnie ludzie, którzy już coś mają, tj mapa, zarys serwera i cały plan, jak miałoby to przyciągnąć powiedzmy 100 graczy na start.

Jeśli ktoś zdecyduje się na współpracę i pokaże mi konkrety, możemy przenieść pliki na moją maszynę, dokończyć serwer, postawić forum, podpisać umowę.

Kontakt

gg: 4697689

ts: ann.im:6666  na samej górze na kanale "Cestis"

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...