Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Restrykcje Chatu,Rankedów.

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,nie wiedziałem gdzie napisać ten temat jeżeli jest w złym miejscu prosze o przeniesienie.Dostałem czwarta juz rekstrykcje na 35 rankedow/75 na chat.Dostaje je praktycznie za free podczas restrykcji nic nie pisze prawie na chacie oprocz gj gg itp poniewaz mam zablokowany chat.Jak juz dochodzi do skonczenia kary to 1/2 dni i dostaje kolejna przez to praktycznie nie moge grac rankedow.Pisalem do riotu i nic mi nie odpisali zadnych wiadomosci na email w sprawie tych kar,jakas zenada.Mial ktos podobny problem ? Jak sobie z tym poradzic?

Opublikowano

Napisz do Riotu, że nie widzisz zastrzeżeń w swoim zachowaniu i żeby sprawdzili logi Twoich rozmów i wskazali Ci co robisz źle.

Doszło Ci coś na maila ? 

Opublikowano

Chodzi o to ze pytalem dwa razy i nie dostlaem zadnej odpowiedzi od supportu :D boje sie nawet napisac na czacie w grze zeby moj support kupil jakis item bo uznaja to za flame.Co ja mam zrobic ? xD

Opublikowano

Logi dostaje się z automatu a support to nie ma prawa nic zrobić. Mogą co najwyżej przekazać to ludziom wyżej w hierarchii. 

Co do restryktów sam osobiście prawie ukończyłem moje niesprawiedliwe 35 draftów. Czemu niesprawiedliwe? Dostałem reporta od 4x premade na aramie i od razu po tym nagroda.

Opublikowano

Mialem tak dwa razy riot mi odpisał :

Podjęliśmy inicjatywę wprowadzania ograniczeń korzystania z kolejek rankingowych. Ograniczenia rankingowe mają wyższy próg dla kar w porównaniu z ograniczeniami czatu i wymagają większej liczby zgłoszeń i dowodów negatywnych zachowań. Nie na wszystkich graczy z ograniczeniami czatu zostaną nałożone ograniczenia rankingowe. Nie zamierzamy usuwać ani ograniczać kar nałożonych na dane konto. Ponieważ Trybunał ma przerwę, nie jesteśmy w stanie dostarczyć ci konkretnych dzienników czatu oraz kart resocjalizacyjnych w związku z ograniczeniami czatu.

Przeprowadziliśmy dokładną analizę twojego konta i sprawdziliśmy rozegrane przez ciebie mecze pod względem negatywnego i szkodliwego zachowania. W związku z tym zdecydowaliśmy się nałożyć ograniczenia na Twoje konto, by pomóc Ci zmienić swoje zachowanie podczas gry.

Aby ograniczenie rankingowe zostało zniesione, musisz wygrać kilka zwykłych gier w trybie draftu. Po wygraniu wymaganej liczby gier, twoje konto zostanie ponownie sprawdzone pod kątem zmian w zachowaniu. Jeśli nie ulegnie ono zmianie, ograniczenia rankingowe nie zostaną zniesione.

Posiadacze kont z ograniczeniami czatu muszą rozegrać określoną liczbę gier w systemie dobierania przeciwników, by zostały one częściowo zniesione. Jeśli Twoje zachowanie się nie poprawi, po zakończeniu pierwszej rundy na Twoje konto nałożone mogą zostać dodatkowe ograniczenia czatu.

To dobra okazja, by przemyśleć swoje zachowanie w trakcie gry, ponieważ jeśli w przyszłości nie ulegnie ono zmianie na lepsze, pojawią się ostrzejsze kary. Może się to skończyć tymczasowymi zawieszeniami lub odebraniem nagród rankingowych.

Postanowiliśmy też, że gracze, którzy często przejawiają negatywne zachowania podczas gry, nie otrzymają nagród rankingowych. W tej chwili nie jesteśmy w stanie stwierdzić, czy zasługujesz na karę w postaci odebrania nagród. Nie wszyscy gracze z ograniczeniami rankingowymi zostaną w ten sposób ukarani – czeka to tylko najgorszych.

Automacik ;)

8kHod.png

Opublikowano

To nie jest za nic, a za pierdoły. Jak miałeś już bana/restrtykcje to oni nawet nie patrzą na słuszność raportów.

Opublikowano

Jasne, że to automat, dzieciaki Cię raportują za nic i po pewnej liczbie blokada ; )

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Napisalem kolejny raz do riotu z zapytaniem o ten beznadziejny system przyzwania kar i dostalem taka sama odpowiedz jak przedmówca.Chyba czas odinstalować tą gre : )

Opublikowano

Tak jak napisał @Kacki jak już raz dostaniesz chat restrict to o następne coraz łatwiej. Ale z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że dostałeś restrykcje "za nic".

giphy.gif

Opublikowano

Dostajesz automata... jak dostaniesz raz... zazwyczaj potem wiele nie trzeba do następnego "banika"

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Tak jak napisał @Kacki jak już raz dostaniesz chat restrict to o następne coraz łatwiej. Ale z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że dostałeś restrykcje "za nic".

Ale tak jest czasem. System nie odróżnia właściwych reportów za faktyczną toksyczność od tych dla beki. Dzieciaki reportują Cię xx razy i w końcu Ci siada restrykcja. Z*******y system, nieprawdaż?

#OpISIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...