Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze słuchawkami

Shanya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pewien problem. Otóż moje słuchawki superlux hd 681 evo mk II spisywały się dobrze przez jakiś rok. W międzyczasie uszkodziłam w nich ten krótszy kabel, tak, że tylko na jedno ucho mogłam słyszeć dźwięk. Nie był to w sumie problem, bowiem miałam jeszcze drugi kabel (a, te słuchawki ogólnie są nietypowe pod względem kabli, radzę zapoznać się z tym modelem, zebym potem nie musiala tlumaczyc) trzymetrowy. No dzialal mi calkiem dlugo, ale jakies 3 tygodnie temu dźwięk zaczynal co jakiś czas się psuć, ściszał się, przechodził tylko na jedno ucho. No generalnie c**jowy był. Teraz już cały czas mam tak na nich..  No to musialam znaleźć moje stare słuchawki, senheiser hd 201, całkiem spoko, aczkolwiek superluxy trochę lepsze. Działać działają te senki, aczkolwiek są pewne problemy jak kabel mi się jakoś przestawi, wówczas dźwięk przechodzi na jedno ucho. Nie jest to może jakiś problem, bo wystarczy go dobrze ustawić, ale mimo wszystko chciałabym powrócić do starych słuchawek, mają lepsze bassy i ogólnie brzmienie. Kabel w tych słuchawkach superlux hd 681 evo mk II jak się pewnie domyśliliście jest odpinany. Moze to jakos ulatwi sprawe, nie wiem.. Kompletnie sie na tym nie znam, chciałabym kupic jakiś kabel, przedluzacz, czy c**j wie co, ale, zeby dźwięk nie był gorszy i zeby kabel byl porządny i sie nie psul. na necie sa jakieś poradniki do recablingów sringów, dźwięk jest ponoc lepszy, ale to jakieś lutowanie, bla bla, nei znam sie na tym. Oczekuję z waszej strony poradzenia mi co powinnam zrobic, zeby mieć dźwięk lepszy, ewentualnie taki sam oraz zeby go w ogole mieć.. Jestem w stanie zapłacić lajkami, mysle, ze tak 40 moge walnąć. 

Opublikowano

Co ci po przedłużaczu jak krótki kabel w słuchawkach jest uszkodzony?

Ty chyba nie wiesz jak wyglądają moje sluchawki. Ja myslalem nad tym, zeby przedluzacz mi zastapil kabel, bo moge go elegancko wsadzic do kompa i sluchawek, nie wiem czy to tak dziala, nie znam sie k***a

Zobacz sobie jak wygladaja moje sluchawki.

Opublikowano

Jeżeli chcesz ten przedłużacz zamiast kabla (który się uszkodził) zamontować, to tak. Będzie działać i nie powinno być żadnych problemów ;) Jest to taki sam kabel jak ten, który ci się rozwalił ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...