Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wciąż początkujący w CS GO (MG2) szuka ludzi do spontan gry

duale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po 4 latach wróciłem do kultowego kanter strajka jednak postanowiłem kupić nowy produkt Valve - CS GO, który posiadam od tygodnia. Aktualnie mam przegrane 38h, 12 meczy wygranych i było kilka remisów, przegrane też - każda gdy w drużynie byli sami ruscy. Aktualnie chcę na maksa ogarnąć dd2 a później stopniowo przerzucać się na kolejne inferno, mirage itd (powoli już sobie ogarniam to na uproszczonym).

Szukam ludzi z podobną rangą do mojej - Master Guardian II. Wolę grać z ludźmi przynajmniej 16+, sam mam 23 lata. Będą to po prostu spontaniczne gry, chodzi o to żeby dodać jak najwięcej znajomych by móć mieć później możliwość zapraszania ich do poczekalni na meczyk lub miłoby też było takie zaproszenie otrzymać.

Chętnych proszę tutaj o podanie rangi i nicku na steam - chętnych dodam do znajomych. Życze miłego dnia i owocnych fragów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...