Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak spaść z rangi. Dziwne, a jednak :)

patrolmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam nietypowe pytanie, które jest zupełną odwrotnością tego, na czym ludziom zależy w tej gierce. Kupiłem ostatnio nowego CS'a, żeby nieco się pobawić na niższych rangach. Zależało mi na dostaniu się do Silvera i na wskakiwaniu coraz wyżej i wyżej. Niestety mimo mojej "celowej" słabej gry zagrałem może 13 meczy jako unranked i ranga jaką mi przydzielono to LEM, czyli po polsku mówiąc Orzełek w pszenicy. Wielkie było moje zdziwienie i tym samym niezadowolenie, gdyż straciłem możliwość przebicia się przez te wszystkie poziomy. Trafiłem tam, gdzie na zeszłym koncie i jak narazie ten poziom gry nie jest mi na rękę (jeszcze ze względu na przerwe od CS'a jaką odbyłem). Ma ktoś jakiś szybki sposób żeby znaleźć się w silverze ? Oczywiście pomijając celowe przegrywanie meczy (Griefing), albo po prostu udawanie, że nie umie się strzelać ? Straciłbym na tym sporo czasu. :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wymien sie kontem z jakims silverem.

1500 godzin w csie mam i mg2 -_- gdzie tu sprawiedliwosc ? :D

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Może kup sobie po prostu jakieś konto w silverze, bo żebyś spadł z tego lema do jakiegoś silvera to zejdzie Ci sporo czasu ;) Myślę, że nawet jakbyś dał ogłoszenie na jakiś forach o cs że wymienisz takie konto na konto w Silverze to znajdziesz kogoś.

Opublikowano

Jeśli nie zależy Ci na koncie to się wymień, a jeśli tak to pozostaje Ci tylko znaleźć team do de ranku i jazda z przegrywaniem. Innej opcji nie ma ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...