Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raz tak raz tak... steamcommunity

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo halo. Nie wiedziałem gdzie to napisać zły dzial to przenieść ;P dlaczego jest ze nie ktory mają tak:

1. http://steamcommunity.com/id/BLALBLALLA

a nie ktorzy 

2. profiles/76561198052442144

Da się sprawdzić liczbowy steam profile jak ktoś ma jak 1 punkcie 1 blablabla ?

LIKE

Opublikowano

O ile się nie mylę to dla tego, że jedno jest z przeglądarki steam, a drugie jest z przeglądarki normalnej :v Jeżeli nie to shame on me :c 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Coś takiego możesz sobie ustawić w edytuj profil, wtedy wpisujesz co chcesz po / i masz to w linku.

Jak chodzi Ci o coś innego to daj znać, bo ciężko się domyślić o co dokładnie pytasz.

gMOm3hb.png

Opublikowano

@Eryk

Chodzi mu o to, że są:

• ../id/CoTamChcesz
  • ../profiles/997997997

Jeśli nie ustawisz sobie tak jak wyżej ma Eryk czyli przez Steama w Custom URL to będzie Ci wyświetlało /profiles/xxxxxxxxx ;)

@RaiZeN_PL

Co ma umiejętność pisania artykułów do takich błahostek? Nie każdy może to wiedzieć, bo jest to po prostu zbędne.

Opublikowano

O ile się nie mylę to dla tego, że jedno jest z przeglądarki steam, a drugie jest z przeglądarki normalnej :v Jeżeli nie to shame on me :c 

i ktoś taki jest redaktorem? ...

img.jpg

Opublikowano

@RaiZeN_PL tak ktoś taki ma redaktora. Co cię to interesuje czy ja mam redaktora za to czy za to :3 Po co mi taka informacja ? Ja się zajmuję cs'em nie STEAM.

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...