Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

moto

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo chce zakupic jakies moto, prawdopodnie jakis kross, widzialem na allegro za 700zł (nie byl to mini) tylko nigdy nie jezdzilem na moto, raz na quadzie :D Planuje sprzedac ps3, moze dostane z 450-500+, za 2 miechy dostane od kolegi 300zł. sprzedam rzeczy z gry bedzie dodatkowwe 100zł, i jak bedzie trzeba to moze z 100zł od rodziny wylapie. Jakies porady? 

http://allegro.pl/cross-125-i5571196700.html

Opublikowano

za takie pieniądze to dostaniesz chińskie gówno, nie dobrego crossa, na którym będziesz mógł pojeździć, tylko stale naprawiać B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

KTM 125 w dwusuwie polecam. Tylko to jest już droższe. Popatrz sobie. Nieraz można też znaleźć coś chińskiego czy tajwańskiego za 500zł, ale pojezdzisz tym krótko. Możesz pomyśleć też o Derbi Senda.

mv4a7y.jpg

Opublikowano

Może jakiś skuter? Nigdy nie jeździłem ale skuter to taki trochę dzieci ale nic na sile

Może jakiś skuter? Nigdy nie jeździłem ale skuter to taki trochę dzieci ale nic na sile

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bym proponowała ­uzbierać hajs i kupić coś porządnego, niż zajeżdżonego z częściami do wymiany, lub jakieś chińskie badziewie, które po krótkim czasie służy wyłącznie jako pseudo ozdoba garażu. :) 

tMjZlYU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...