Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile FPS wyciągnę w CS:GO?

soja1920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz sprawdzimy jqk sie znasz to il3 bedzie fpa na intel graphics 4000 wszysto to samo tylko slabszy procek i jakos bylo 50 fps to cos nie tak ?

Opublikowano

nie wiem co to il3 i fpa, wytlumacz mi plz

ile napisalem przez 3 przypqdkiem a fps wiesz wsadzić ci komputer do tylka i będziesz sama mowila ile fps masz
Opublikowano

z 20

włącz i się przekonaj lub zapytaj kogoś kto ma taki sprzęt

nikt dokładnej liczy ci nie powie

Z 20 to miałby na zintegrowanej więc daj spokój.

A ty autorze spokojnie sobie zagrasz na niskich. 

Opublikowano

Z 20 to miałby na zintegrowanej więc daj spokój.

A ty autorze spokojnie sobie zagrasz na niskich. 

tylko taka hd 4000 jest w c**j lepsza od gt 210, wiec znow sie mylisz uzyszkodniku

juz nawet jakiekolwiek apu pogromi gt 210

ile napisalem przez 3 przypqdkiem a fps wiesz wsadzić ci komputer do tylka i będziesz sama mowila ile fps masz

tylko sproboj, sorry, moja dupa jest wiecej warta od twego pc i sobie na to nie pozwole

nie moja wina ze masz zlom i nazywasz go pc, co gorsza, chcesz jeszcze na nim grac #pcmasterrace xD

­

Opublikowano

tylko taka hd 4000 jest w c**j lepsza od gt 210, wiec znow sie mylisz uzyszkodniku

juz nawet jakiekolwiek apu pogromi gt 210

tylko sproboj, sorry, moja dupa jest wiecej warta od twego pc i sobie na to nie pozwole

nie moja wina ze masz zlom i nazywasz go pc, co gorsza, chcesz jeszcze na nim grac #pcmasterrace xD

Ogarnij się dziewczynko.GT 210 jest słabe ale da rade płynnie zagrać wiem bo kolega ma.

Autorze odpal csa  i daj znac  ile fps masz.

Opublikowano

Widzę, że udało się odpalić CS:GO.

@soja1920 jeżeli będą występować spadki FPS albo będziesz chciał więcej FPS. To zalecam aktualizację sterowników, do najnowszych, ze strony nVidia.

PS. jeżeli temat został wyczerpany, proszę zgłosić, a zostanie zamknięty.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...