Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać z siostrą przez Minecraft LAN serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałbym pograć z siostrą w minecraft przez lan jednakże ja posiadam na swoim komputerze windows 7 32 bit a ona windows 8.1 64bit. Czy jest możliwość jakaś żebyśmy mogli zagrać razem?

Opublikowano

Tak, sieć LAN działa niezależnie od systemu operacyjnego. Jeśliby to było zależne, gracze musieliby grać na debianie ;)

r9wfFzB.png

Opublikowano

Owszem, możecie razem grać. Wystarczy, że pobierzesz sobie pliki serwerowe i stworzysz na szybko serwer, a siostra, która będzie chciała wejść na uruchomiony serwer musi wejść w multiplayer i jako ip serwera wpisać localhost

qTyp0z6.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDyloN

Co? Ty sobie jaja robisz? Powiedz prosze że sobie jaja robisz... DO ZAGRANIA PRZEZ LAN NIE POTRZEBA ŻADNYCH PLIKÓW! Wystarczy kliknąć "Udostępnij przez LAN" i działa..

r9wfFzB.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDyloN

Co? Ty sobie jaja robisz? Powiedz prosze że sobie jaja robisz... DO ZAGRANIA PRZEZ LAN NIE POTRZEBA ŻADNYCH PLIKÓW! Wystarczy kliknąć "Udostępnij przez LAN" i działa..

To zależy. Ja jak grałem z bratem to graliśmy na kilku pluginach, a czegoś takiego przez Open to LAN nie uzyskasz :)

qTyp0z6.png

Opublikowano

NIe nie ma zadnej roznicy.... obojetnie jaki macie system,karte graficzna,procesor ram bit itd.... Po prostu klikasz graj przez lan wyswietli ci sie nac hacie ip dajesz je jej ona wpisuje w serverach to ip i dołącza..

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...