Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping EUW

Little•Finger°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, ja mam identyczny jak na EUNE. Serwery są w tym samym miejscu, więc nie powinieneś czuć dużej różnicy.

Opublikowano

West ma to do siebie, że w jednej chwili grasz normalnie, a za chwile dostajesz crasha do następnego dnia, bo serwery padły, albo (wersja optymistyczna) ping 2000, za chwile normalny, za chwile znowu 2000. West pod względem natury technicznej jest nieprzewidywalny.

#OpISIS

Opublikowano

West ma to do siebie, że w jednej chwili grasz normalnie, a za chwile dostajesz crasha do następnego dnia, bo serwery padły, albo (wersja optymistyczna) ping 2000, za chwile normalny, za chwile znowu 2000. West pod względem natury technicznej jest nieprzewidywalny.

Gram na Weście już długo i naprawdę ping ogólnie jest w normie. Tylko wczoraj na EUW i na EUNE miałem lekko podwyższony, ale dzisiaj jest już w dobrze.

Opublikowano

EUW jest znane ze swoich 'lagow', ale nigdy nie natrafilem sie z pingiem wiekszym niz 50 na EUW. Na obu europejskich serwerach ping stoi na poziomie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...