Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia CS:GO

Pawelek1148

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam nowego kompa dokladnie za 1.540 wiem szaleje ;3 i tam karte za 200 zl ale ja juz mam ok 3 miechy. Wiec pytanie do was jak mam ustawic Cs Go zeby mi chodzic bez scinek / lagow itp itd? 

Procesor: Intel® Core i3-4170 CPU @ 3.70GHz 3.70 GHz

4 GB ramu

Karta NVIDIA GeRoce GT 630

Ustawilem all na Wysoki nie ma scinek itd ale czasami jak wcisne B to jest lekki lag. 

Opublikowano

Gt630 to biurowa karta, gratuluję wyboru do gier.

Ja preferuję FHD i wszystko oprócz modeli i cieni na niskie.

Karte bede zmienial na dniach :P to ze starego kompa bede czegos szukal do 550 zl ale narazie chce ta sie nacieszyc ;)

Opublikowano

Karta szału nie robi. Pokaż swoje ustawienia z gry;  w ogólnym uproszczeniu wyłącz synchronizację pionową, zmniejsz antyaliasing. Oprócz cieni wszystko na low. 

Dlaczego nie ma sensu skoro dzialaja ?

Tu nie chodzi o wydajność, bo to osobna bajka, ale zmniejszasz sobie widoczność w grze. Granie na high jest opłacalne przy nagrywaniu filmów itd w innym wypadku mija się z celem.

Opublikowano

Karta szału nie robi. Pokaż swoje ustawienia z gry;  w ogólnym uproszczeniu wyłącz synchronizację pionową, zmniejsz antyaliasing. Oprócz cieni wszystko na low. 

Tu nie chodzi o wydajność, bo to osobna bajka, ale zmniejszasz sobie widoczność w grze. Granie na high jest opłacalne przy nagrywaniu filmów itd w innym wypadku mija się z celem.

Rozumiem 

3 maj. 

24c9pg7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...