Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na lepsze fpsy?

rafielo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem, mianowicie mało fps w csie. Mam 2 komputery

1. Windows XP 2.4ghz 1 rdzen procesor 4gb ram 1gb ddr3 karta graficzna nvidia (modelu teraz nie pamietam, ale na starej karcie (256mb ddr2) też chodził szybko) osiąga od 100-200 fps przynajmniej

2. Windows 8.1 4 rdzenie 2.16 ghz 4gb ram karta Intel HD Graphics, po wyłączeniu synchronizacji pionowej, czyszczeniu kompa stosowaniu cfg oraz stosowaniu najslabszej grafiki caly czas (na serwerze base builder zwlaszcza) 20-40 fps, na dd2 do 80 dochodzi jak jest dobrze, ale i tak z tych 100 są spadki.

W 2 przypadku chodzi o to, że mam malo fps ale nie moge nic z tym zrobic bo na tym pierwszym komputer zawsze daje z siebie 100%, a tu prawie nic ramu i procesora nie idzie na gre. Nie pomaga zmiana priorytetu czy dopisywanie ramu przez cmd. Da się coś na to zaradzić ?

Dodam też że tak samo jest w innych grach.

Opublikowano

to dupa ;/

nie da sie nic zrobic ? Najbardziej mi to przeszkadza na tym bb mam tam po (zalezy od mapy) 10-30 fps 20-40/50 fps chcialbym miec chociaz te stale 50-60

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...