Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam paru pluginów na serwer 1.7.10.

vulux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.Witam

.Potrzebuje pomocy.Tworze serwer mineZ zombie apocalypsa,można na niego normalnie wejść,ale to dopiero wersja beta,nie skończona i cały czas on jest rozwijany.

Szukam paru pluginów,które będą działały na minecrafta 1.7.10.

1.Plugin,który zrobi że spawnują się tylko zombie,żaden inny mob.

2.Plugin,który sprawi,że zombie są szybsze,nie palą sie w nocy.

3.Plugin,który umożliwa czegoś takiego,że daje jakieś itemy do skrzynki,jak ktoś je weźmie,to one się odnawiają co określony czas np. co 3 godziny,wiem,że jest TreasureChest,ale niestety nie ma go na 1.7.

Osobom,które pomogą,jeśli będą chciały wynagrodze w postaci rang na serwerze.

Pozdrawiam i proszę o pomoc!

Opublikowano

TreasureChest jest na 1.7.2....

To z zombie to nwm czy jest plugin ogarnij jakiś skrypt z neta lub poproś kogoś a jak sie na tym znasz napisz sam.

To 2 to tak samo jak to up :P

baner.png

Opublikowano

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Dzieki

TreasureChes działa,tylko mam pytanie,jak zrobić coś takeigo że np. jest 2 graczy Vulux i Sonar.Jak mam chesta,odnawia sie co pol godziny.I jak vulux cos wyciagnie ze skrzyni to inny gracz tez moze sobie je wyjac,jest tak jakby indywidualna skrzynia da kazdego gracza.Jak zrobic cos takiego,ze jak jest skrzynia to ona jest dla kazdego gracza,jak normalna skrzynia,czyli jak ktoś coś z niej wyjmie to nie ma tych itemow dla nikogo i dopiero za pol godziny sie znowu pojawią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...