Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

windows 10 32/64 bit?

arek6094pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

posiadam 12 gb ramu w laptopie lecz win 7 32 czyta tylko 3 gb i moje pytanie brzmi czy jezeli pobiore win 10 to automatycznie bede mial 64 bit czy zostanie przy 32?

Opublikowano

Jak masz więcej niż 4GB ram to koniecznie instaluj system 64 bit. Gdy będziesz standardowo instalować 10 to prawie na pewno zainstaluje 32 ;/

Spróbuj pokombinować w opcjach

Opublikowano

Jak masz więcej niż 4GB ram to koniecznie instaluj system 64 bit. Gdy będziesz standardowo instalować 10 to prawie na pewno zainstaluje 32 ;/

wlasnie wiem, juz mam rezerwacje na win 10, ale jezeli bedzie 32 bit to bede zmuszony kupic nowy system -.-

Opublikowano

To pobierz ten jaki ci pasuje i uaktualnij stary windows , 32 bitowy można uaktualnić do 64 bitowego

Jesli nie chce działać aktualizacja musisz zainstalować w7 x64 i dopiero aktualizować do 10 

Klucz do obydwu wersji systemu jest ten sam. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Instaluj x64 i nie czekaj aż ci przyślą na pocztę możliwość pobrania aktualizacji do 10 tylko przez stronę microsoftu pobierz program do manualnego zaktualizowania systemu ;) Ja czekałem ponad 2 tygodnie i nie przysłali mi linku, więc ręcznie zaktualizowałem do 10 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...